INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTO - LIVERPOOL 0-5

Crouch l-a "trollat" pe Salah după meciul cu Porto » Tweet devenit viral al atacantului

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 15 februarie 2018 17:07

Un tweet prin care fostul jucător al lui Liverpool, Peter Crouch (37 de ani), l-a "trollat" pe egipteanul Mohamed Salah după succesul senzațional cu Porto (5-0), a devenit viral. 

Liverpool a învins în deplasare pe FC Porto cu scorul de 5-0 în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Unul dintre cele 5 goluri ale "cormoranilor" a fost marcat de Mohamed Salah, printr-o execuţie superbă în minutul 29. Celelalte goluri au fost marcate de Sadio Mane în minutele 25, 53 şi 85 şi Firmino în minutul 69.

Considerat ca fiind unul dintre cei mai amuzanţi fotbaliști în activitate, Crouch nu a ratat ocazia să comenteze pe contul de twitter în stilul său caracteristic execuția internaţionalului egiptean, care a marcat după 4 atingeri, inclusiv una cu capul , etalându-și măiestria tehnică. 

VIDEO CU SUPERBUL GOL AL LUI SALAH

"Dacă Salah nu s-ar panica în faţa golului, ar înscrie mai multe", a glumit Crouch.

Postarea actualului vârf al lui Stoke City le-a plăcut suporterilor din întreaga lume, ea adunând peste 10.700 de aprecieri şi aproape 2000 de comentarii. Nu este prima oară când Crouch le stârneşte amuzamentul fanilor fotbalului prin tweet-urile sale sarcastice. 

Returul dintre Liverpool şi FC Porto, care se va disputa pe stadionul pe Anfield, pe 6 martie.

sursa: hitc.com 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează