INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET 2-0 (ÎN TUR 1-0)

Cu Reghe nu-şi permitea! » Revolta lui Lucian Sînmărtean e un semn că noul antrenor nu deţine aceeaşi influenţă în echipă

Articol de - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 20:14

Laurenţiu Reghecampf l-a înlocuit pe Sînmărtean de 11 ori din totalul de 15 partide pe care le-a disputat mijlocaşul în sezonul trecut, fără ca Lucian să se fi revoltat, cum a procedat miercuri seară


Gâlcă nu are autoritatea pe care o avea Reghecampf. Concluzia e valabilă măcar în privinţa unui jucător din lot. Sînmărtean a reacţionat nervos miercuri, cînd noul tehnician al campioanei l-a înlocuit după o oră de joc. Era 0-0, Steaua jucase prost, la fel şi Lucian. Dar mijlocaşul nu a acceptat schimbarea. A privit către cubul de pe Arena Naţională, ca să vadă cronometrul, s-a supărat şi a mers direct în vestiar, fără măcar să privească în direcţia băncii. Un comportament pe care Lucian nu l-a avut niciodată în mandatul lui Reghecampf, chiar dacă fostul antrenor îl înlocuia şi el foarte des.

Din totalul de 15 meciuri pe care le-a strîns Sînmărtean la Steaua în stagiunea trecută, de 11 ori el a fost substituit pe parcursul partidelor. A acceptat de fiecare dată decizia antrenorului fără să reacţioneze. Legătura Lucian-Reghecampf era un pic diferită de cea pe care fotbalistul o are cu Gâlcă: soţia fostului tehnician al roş-albaştrilor îi era impresar jucătorului achiziţionat de la Vaslui.

E "bombă" pentru antrenori!
Laurenţiu reuşise să afle "cheia" pentru a gestiona relaţia cu Sînmărtean, dar pînă la Gâlcă se mai loviseră şi alţii de toanele mijlocaşului în vîrstă de 34 de ani, cîtă vreme play-makerul a evoluat în Moldova. Unul dintre ei a plătit cu postul fiindcă a "îndrăznit" să-l înlocuiască pe starul lui Adrian Porumboiu. Ilie Stan a fost demis de la Vaslui după ce a ajuns în conflict cu play-makerul. Motivul: îl schimbase, tot în minutul 60, într-un joc cu Dinamo. Lucian s-a enervat şi Porumboiu a arbitrat disputa fotbalist-antrenor dîndu-l afară pe Stan.

Dialog la DigiSport Special
Moderatorul Vali Moraru: "Gabi, Sînmărtean făcea d-astea şi cînd îl antrenai tu la Vaslui?"
Gabi Balint: "Da' ce, crezi că aveam curaj să-l schimb?! L-am mai înlocuit, dar numai în ultimele secunde ale meciurilor"

"Dacă nu ştii să lucrezi cu Sînmărtean, ai terminat-o cu el! E un jucător fantastic, dar cu multe mofturi şi foarte supărăcios"
Viorel Hizo, antrenor


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
dan2010
dan2010  •  25 Iulie 2014, 21:41

Reghe este cel care l-a adus, daca era adus inainte sa fie antrenor Reghe. Ii arata degetul si lui Reghe! Nu va imbatati cu apa rece, ca Reghe ar fi rupt din soare, a fost o conjunctura buna, Gigi ascuns.. si altele. Daca mai raminea Reghe inca un an facea rahatul praf...... si el. S-au schimbat multe nu numai el plecind... A plecat la momrntul oportun pentru el. valoare oricum i s-a vazut. la arabi e bun, dar vom vedea cite trofee va cistiga pe acolo...

sexilian
sexilian  •  25 Iulie 2014, 19:30

sigur multa minte nu are daca a venit in putina la varsta lui,sau nu mai are bani,de creier nu mai vorbim

rolololol
rolololol  •  25 Iulie 2014, 18:00

sa dus sa faca dus mai repde ce mare lucru

Vezi toate comentariile (27)
Comentează