INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

Kyle Walker dezvăluie cum funcționează sistemul amenzilor la Manchester City

Jucătorii lui Manchester City nu scapă de amenzi // Foto: Imago
Jucătorii lui Manchester City nu scapă de amenzi // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 19:33 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 20:37

Fundașul lui Manchester City, Kyle Walker, se numără printre cei 5 căpitani care-l ajută pe Guardiola să mențină disciplina în sânul echipei. Cine calcă pe bec plătește amenda „casierilor” Ruben Dias și Rodri.

Fundașul Kyle Walker a dezvăluit că managerul Pep Guardiola nu este singurul care urmărește ca disciplina să fie respectată la Manchester City. De asemenea, el a vorbit și despre cum funcționează sistemul de amenzi la campioana en titre a Europei.

Carlo Ancelotti a spus cine e favorită să câștige Liga Campionilor: „Are un lot de calitate și s-a și întărit în această vară”
REAL MADRID - UNION BERLIN
Carlo Ancelotti a spus cine e favorită să câștige Liga Campionilor: „Are un lot de calitate și s-a și întărit în această vară”

Pentru că a întârziat odată, Mahrez a plătit masa întregii echipe

„Rúben Dias și Rodri colectează banii de la cei care, de exemplu, întârzie zece minute la o ședință a echipei sau nu apar la cină”, le-a spus Walker jurnaliștilor britanici. 

Internaționalul englez a povestit că Riyad Mahrez, transferat între timp în Arabia Saudită, a întârziat odată la o întâlnire și a trebuit să plătească masa pentru întreaga echipă. Cu toate acestea, susține el, „la club nu există un sistem oficial de amenzi.”

Căpitanii echipei îl ajută pe Pep Guardiola să mențină disciplina în lot

Disciplina din cadrul echipei nu este controlată doar de Guardiola, cum s-ar putea crede, ci și de un grup de cinci jucători - căpitanii. Ei trebuie să se asigure că coechipierii respectă regulile și plătesc atunci când „calcă pe bec”. 

„Votarea căpitanilor a fost finalizată, iar cei cinci aleși vor conduce echipa în timpul sezonului și se vor asigura că toate amenzile sunt achitate”, a explicat Kyle Walker: „Nu cred că ordinea contează cu adevărat, dar este vorba despre mine, Kevin de Bruyne, Rodri, Rúben Dias și Bernardo Silva”.

Guardiola l-a responsabilizat pe Kyle Walker

Mulți au fost surprinși de nominalizarea lui Walker printre căpitani, întrucât în trecut era un campion al petrecerilor, iar în perioada pandemiei de COVID-19 a încălcat în mod repetat protocoalele impuse de club. 

Guardiola a reușit să-l responsabilizeze și cu trecerea timpului, fundașul în vârstă de 33 de ani a devenit o voce respectată și ascultată în vestiar.

Pentru el, Pep a încălcat în această vară o regulă nescrisă la Manchester City. În loc de un sezon, cum li se propune de obicei jucătorilor trecuți de 30 de ani, tehnicianul spaniol i-a oferit prelungirea cu doi ani a contractului scadent în 2024.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Suma uriașă strânsă de Sporting în 40 de zile de la lansarea tricoului omagial dedicat lui Cristiano Ronaldo

Frații Hazard s-ar putea reuni ca adversari în campionatul Belgiei: toți trei la echipe diferite din Bruxelles » De cine depinde totul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează