INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI

Dan Petrescu: "Vreau optimile Ligii, nu mă mulţumesc cu simpla participare!" Obiectiv realizabil?

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2009 00:00

Antrenorul campioanei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, este optimist înaintea debutului său ca antrenor în Liga Campionilor şi spune că ialomiţenii vor face tot ce depinde de ei pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.

"Trebuie să mergem în Liga Campionilor şi să încercăm să ne calificăm. Nu vom intra cu frică în faţa nici unui adversar, vom da 100% pentru a încerca să trecem de prima fază a competiţiei.

De aceea am intrat în Ligă, pentru a realiza lucruri cît mai importante, nu mă mulţumesc în nici un caz doar cu participarea. Îmi doresc să picăm cu Chelsea, nu mă interesează celelalte adversare cît timp fosta mea echipă ne va fi adversară", a spus Petrescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
 •  06 Iulie 2009, 18:32

Bursucel, din partea mea..."sa fie'ntr-un ceas bun" dar cred ca ar trebui sa gandesti un pic inainte sa vorbesti! UCL este deasupra Unirii Urziceni, iar sezonul urmator o sa o luati la mumu si in campionat ca stie lumea la ce sa se astepte!!!

 •  04 Iulie 2009, 15:47

nesimtitule, ar trebui sa-ti faci obiectiv sa nu iei mai mult de 5 pe meci, nici macar un pct nu ve-ti lua, hahalera proasta, tu antrenor, mai bine un maturator, antreneaza

 •  04 Iulie 2009, 14:57

ce bomboane le da petrescu de alearga astia mai mult decat pot?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează