INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - TOTTENHAM, AZI, ORA 21:45, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Declarație de dragoste a lui Zidane la adresa unuia dintre elevii de la Real Madrid: "Pur și simplu îl iubesc!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 09:00

Zinedine Zidane s-a arătat de-a dreptul fermecat de Isco la conferința dinaintea meciului de marți seara, cu Tottenham, din grupele Ligii Campionilor.

"Și el știe că este un jucător important pentru acest club. Ceea ce îl face diferit este că de fiecare dată când i se dă șansa de a juca o face mai bine decât la ultimul meci. El este, de asemenea, capabil să joace în mai multe poziții. Isco este un jucător creativ care nu se teme niciodată să încerce ceva diferit, pur și simplu îl iubesc! Isco își îmbunătățește continuu jocul pentru că este talentat", a spus Zidane, conform Marca. 

... despre duelul de azi cu Tottenham: ”Echipa poate rămâne puternică prin munca grea pe care o depune. Întotdeauna dorim să jucăm bine ca o echipă și de aceea lucrăm din greu. Suntem aici pentru a realiza lucruri mărețe. Acum ne întoarcem în Liga Campionilor și ne confruntăm cu un rival foarte bun și asta ne motivează”.

Real Madrid și Tottenham vor juca marți seară, de la ora 21:45, în grupele Ligii Campionilor. Partida va fi în direct la TV Telekom Sport, Pro tv și liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Octombrie 2017, 17:47

Ar fi bine ca jocul Realului sa fie conturat mai mult in jurul lui Isco si Modric si lasata ploaia aia de centrari care foarte rar aduc goluri. Nu ca as fi fan Barceona si al jocului plictisitor de tiki-taka dar de multe ori mai bine preferi sa intorci faza si sa o reconstruiesti cu pase scurte decat sa dai o centrare la un Ronaldo si Benzema intre 4-5 adversari unde sansele dunt minime sa dea gol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează