INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

Derapaj la adresa lui Demba Ba, după scandalul de rasism cu Sebastian Colțescu: „Dacă ne uităm atent, descoperim că este un activist islamist”

Jurnalistul politic Eric Zemmour (62 de ani) spune că Demba Ba (35 de ani) a exagerat în momentul în care l-a confruntat pe Sebastian Colțescu, după remarca cu tentă rasistă pe care arbitrul român a făcut-o în PSG - Bașakșehir. +11   FOTO
Jurnalistul politic Eric Zemmour (62 de ani) spune că Demba Ba (35 de ani) a exagerat în momentul în care l-a confruntat pe Sebastian Colțescu, după remarca cu tentă rasistă pe care arbitrul român a făcut-o în PSG - Bașakșehir.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 21:07 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 23:11

Jurnalistul politic Eric Zemmour (62 de ani) spune că Demba Ba (35 de ani) a exagerat în momentul în care l-a confruntat pe Sebastian Colțescu, după remarca cu tentă rasistă pe care arbitrul român a făcut-o în PSG - Bașakșehir.

Eric Zemmour este un scriitor francez cu o poziție clară anti-imigraţie. Ca jurnalist, a lucrat de-a lungul anilor pentru cele publicații prestigioase precum Le Quotidien de Paris sau Le Figaro. Zemmour l-a luat în vizor pe Demba Ba, la adresa căruia a făcut o remarcă nelalocul ei. 

Derapaj în Franța, după ce Demba Ba l-a confruntat pe Sebastian Colțescu

„Sună ca un slogan de protest: «Toți împreuna, toți împreună». Primul lucru pe care îl descoperim este că acest arbitru român nu l-a insultat deloc pe Demba Ba. El a spus pur și simplu «negru», care în română înseamnă o culoare. Asa cum ar fi putut spune «grasul, înaltul, albul». 

În al doilea rând, jucătorul Demba Ba, care s-a simțit insultat, când căutam în istoricul contului lui de Twitter, descoperim că este un activist islamist. El a sustinut BarakaCity (n.r. un ONG controversat), Colectivul Împotriva Islamofobiei din Franța (CCIF), pe Erdogan, Tariq Ramadan.

Sunt întotdeauna atent la toate aceste acuzații de rasism, deoarece, astăzi toată lumea acuză alte persoane de rasism. Dacă mie îmi spun că sunt chel, scund sau urât, deja pot să mă simt rănit", a spus Eric Zemmour în emisiunea Face a l'Info, la CNews.

Derapaj la adresa lui Demba Ba, după scandalul de rasism cu Sebastian Colțescu: „Dacă ne uităm atent, descoperim că este un activist islamist”
Eric Zemmour

VIDEO. Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum”

Citește și alte știri despre scandalul provocat de Sebastian Colțescu în Liga Campionilor:

EXCLUSIV Avocatul lui Colțescu: „Eu l-am căutat ca să-l apăr! E un caz fără precedent, dar e nevinovat"

Demba Ba l-a sunat pe Sebastian Colțescu! Ousmane N'Doye a intermediat totul: „Să-mi dați o mămăligă! S-au înțeles foarte bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
simone
simone  •  15 Decembrie 2020, 14:10

Imi aduc aminte ca atunci cand eram copiI, identificam alt copil dintr-o multime, nestiindu-i numele, bazandu-ma pe caracteristicile lui individuale: ala pistruiat, ala mai gras, ala blond, ala NEGRICIOS, ala cret...Daca te-ai nascut cu pielea neagra, nu insemana ca lumea trebuie sa te identifice intr-o multime spunand ala ALBASTRU.Sunt cutume ale noastre, oamenilor,sa ne adresam asa. Lasand la o parte istoria nedreapta cu persoanele de culoare, acum, constitutional cel putin, au aceleasi sanse de reusita.Sunt fotbalisti , presedinte al SUA,actori, scriitori, brokeri… de culoare. Nereusita personala nu vine neaparat din culoarea pielii...si nu poti sa invinovatesti o lume intreaga pentru nereusita ta personala.Istoria intunecata nu iti da dreptul sa faci acum sa para totul rasism.Nici femeile nu aveau candva drept de vot si erau supuse si altor discriminari ale vremii.Nu insemana ca ar trebui sa ma simt discriminata daca cineva imi spune femeia de acolo...si nici sa acuz pe cineva de sexism. A te adresa cuiva politicos si fara intentia de al il insulta , folosind o cararteristica personala atunci cand ai uitat cum se numeste, NU este rasism, domnule Demba Ba. Simone

139226857413709
Maximilian Alforno  •  15 Decembrie 2020, 14:04

pai orice adevar este un derapaj la voi...ce npc-uri de *** sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  15 Decembrie 2020, 02:51
Postat de samertx pe 15 Decembrie 2020, 02:49

Ce derapaj? Ce vă dați cu săniuța pe aici. Omul are o opinie, e derapantă că nu are aceeași judecată de măsură cu voi? Faceți comparație între el și voi, voi ăștia care inflamați popoare. Mai aveți un pic și faceți un război dintr-o neînțelegere lingistică. Voi, cei care faceți ***, bici!

Aia cu lingistica este intenționată, chiar dacă-i din corector! :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează