INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - ASTRA, AZI, 20:45, GSP.RO ȘI TVR 1

Dinu nu crede în calificarea giurgiuvenilor și îl ironizează pe atacantul campioanei înaintea returului cu Copenhaga: "Niculae? E mai bun comentator!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2016 00:00

Remiza de săptămâna trecută, 1-1 la Giurgiu, le conferă elevilor lui Marius Șumudică șanse reduse de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor.

Cornel Dinu e printre cei mai pesimiști specialiști și-l desființează pe Daniel Niculae.

"Mă încumet să spun că Astra are posibilități foarte puține de calificare. Echipa încă serbează un titlu la care nu se aștepta și care este moment unic în istoria orașului, cu excepția intrării lui Vlad Tepeș ca să omoare raidul turcesc. Daniel Niculae nu m-a impresionat niciodată în cariera lui, poate doar la un meci cu FC Național, când a condus galeria frumoasă din Giulești. Mai mult a exersat rolul de comentator", a spus Dinu la DolceSport.
Șumi admite și el că elevii săi trec printr-un moment delicat: "Traversăm o perioadă de criză. Copenhaga e o echipă bine organizată, care joacă de mult timp împreună. E meciul decisiv din toate punctele de vedere, și material și sportiv".

"Nu le pot transmite jucătorilor din răutatea mea și ăsta e un mare handicap. Aș fi putut sta pe bancă, dar risc foarte mult. O să stau în tribună, aia e"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Danezii se bazează în special pe faze fixe, unde din păcate noi suntem deficitari. Totuși, încercăm să dăm lovitura"
Dănuț Coman, președinte Astra

"Cred că trebuie să ne facem jocul, nu să ne gândim la adversari. Sper să jucăm mai bine decât în tur și să câştigăm"
William de Amorim, mijlocaș Astra

"Astra e mai experimentată, însă asta nu trebuie să fie un stres pentru noi. Vom avea grijă în primul rând la Săpunaru, un jucător excelent"
Stale Solbakken, antrenor FC Copenhaga

"Avem energie și vom ataca din primul minut! Acesta este ADN-ul nostru, vom lupta pentru victorie și pentru calificare. Pornim la atac imediat după fluierul de start"
William Kvist, mijlocaș FC Copenhaga

9,70e cota oferită de casele de pariuri pentru ca Astra să se impună în partida din această seară. FC Copenhaga are 1,35 pentru un succes

caseta astra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  03 August 2016, 14:51

Il stiu pe Cornel Dinu, inca de cind avea 19 ani si a venit la Dinamo, de la Tirgoviste. Trece prin clipe grele, asa ca sint alaturi de el. Ii doresc sanatate si toate cele bune! Doamne ajuta!

spinoza
spinoza  •  03 August 2016, 11:40

Incepe sa-mi placa Dinu cand e treaz!

injunghiatu
injunghiatu  •  03 August 2016, 10:35

Ieri spunea gurul dinu ca s-a saturat sa traiasca intr-o lume unde oamenii sunt atat de rai si de egoisti! A uitat pe cati a pocit de-a lungul timpului cu atitudinea lui de superioritate, si mai ales cum castiga dinamo meciurile cu el antrenor! Un nesimtit si-un ignorant!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează