INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, MIERCURI, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

FCSB - Sporting // Ghidul suporterilor la meci » TOTUL despre bilete, parcare, marketing, catering și despre lucrurile interzise pe stadion

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 09:00

Gazeta vă prezintă informațiile de care aveți nevoie dacă mergeți la meciul din această seară de pe Arena Națională: totul despre bilete, parcare, catering, marketing, dar și lucruri interzise în stadion.

1.Unde se mai găsesc bilete

Dacă nu ați comandat bilete pe cele două site-uri puse la dispoziție de către Steaua, atunci s-ar putea să aveți o mare problemă! Până aseară se vânduseră 49.000 de tichete, iar la case mai sunt puțin peste 1.000, majoritatea la inelul al III-lea al Arenei. În acest moment mai există disponibile doar la extremitățile tribunelor și câteva în peluze. Atenție mare! Nu cumpărați bilete de la bișnițari, multe dintre ele s-ar putea să fie falsificate și să nu puteți intra în stadion.

2.Unde se poate parca mașina

Oficialii Poliției Locale estimează că măcar 25% din cei care au bilet vor veni cu mașina la stadion. Dacă ajungeți cu trei ore înainte de startul meciului, aveți șanse să găsiți un loc pe străduțele de lângă stadion. La ora 19:45 acestea se vor închide și doar riveranii vor mai avea acces. În interiorul complexului accesul auto se va face doar pe bază de parking pus la dispoziție de către club.

3.Când și cum se intră pe stadion

Fiind grad maxim de risc, Jandarmeria a decis ca porțile Arenei Naționale să se deschidă la 19:15, cu două ore și jumătate înainte de fluierul de start. Aproximativ 400 de jandarmi și 200 de stewarzi vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul din această seară.

ATENȚIE!

- Toți spectatorii trebuie să se supună controlului corporal sumar și al bagajelor. Refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicția de a intra în Arena Națională!
- Fanilor le este interzis în stadion cu inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi care conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu caracter politic.

4.Tabletele sunt interzise!

Fiind un meci organizat de către UEFA, regulile sunt foarte stricte la capitolul multimedia, iar fanii care vor intra cu obiecte interzise la ei vor avea încăperi speciale de depozitare. Spectatorii care dețin tablete nu vor avea voie să intre cu ele în tribună. Posesorii de aparate foto pot intra cu ele pe stadion, mai puțin cu cele profesionale (cu obiectiv care se poate schimba, DSLR-uri). În plus, camerele de luat vederi nu sunt permise absolut deloc în stadion.

5.Unde se vând materiale promoționale

Fanii care vor să-și cumpere tricouri, steaguri sau fulare și eșarfe cu Steaua vor avea un singur punct de unde pot achiziționa așa ceva. Magazinul se găsește doar în interiorul tribunei VIP, fanii au la dispoziție noile tricouri de acasă, iar prețurile variază între 100 și 500 de lei, în funcție de material și firma producătoare. Mai mult, la acest meci se vor putea cumpăra produse cu însemnele Champions League: fular (30 de lei), steag (35), șapcă (30) sau hanorac (90).

6.Cât costă catering-ul

La meciurile jucate pe Arenă, spectatorii beneficiază de mai multe puncte de unde își pot cumpăra mâncare. Există peste 30 de locuri de unde se pot achiziționa sucuri, apă, floricele sau hot-dog. Pentru un pahar de apă la 500 ml, fanii trebuie să scoată din buzunar 5 lei, iar pentru unul de suc 7 lei. Pentru un coș de floricele prețul este de 13 lei, iar pentru un hot-dog cu kechup ori muștar, prețul este de 10 lei. Fiind un meci organizat sub egida UEFA, unde sponsor este un producător de bere, la punctele de vânzare se va găsi și bere fără alcool.

ATENȚIE!
- Suporterilor le este interzis să introducă în stadion recipiente pentru lichide, confecţionate din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri etc).
- Fanii nu au dreptul să fumeze în tribune, interdicția este valabilă și pentru persoanele care folosesc țigara electronică! Fumatul este permis doar în locurile special amenajate!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
planetfun
planetfun  •  23 August 2017, 11:40
Postat de antonio25 pe 23 August 2017, 10:17

Da, şi accesul fecesebiştilor este permis doar dacă poartă asupra lor coregrafia echipei adverse si cate un calup de brânză de oaie.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  23 August 2017, 10:27

La punctul 5 ("UNDE SE VÂND MATERIALE PROMOȚIONALE") treceti si ziarul vostru. Eventual si de la ce *** se poate achizitiona.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  23 August 2017, 10:13

Stati linistiti dupa meci transportul e asigurat de UBER cu numere IF . TOT CE VA TREBUIE E UN SMART PHONE SI APLICATIA UBER . EVITATI TAXIURILE CU NUMERE B CA VA JUPOAIE ....))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează