INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INCIDENT

FOTO Bayern Munchen a fost evacuată din hotelul în care era cazată la Moscova » Ce a făcut Pep Guardiola

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 12:25

Bayern Munchen va juca marţi în Liga Campionilor contra celor de la CSKA Moscova. Aflată în Rusia, toată delegaţia nemţilor a fost nevoită să părăsească temporar hotelul în care era cazată.

Pep Guardiola şi compania au fost evacuaţi după ce a pornit alarma de incendiu. Aceştia au stat la un restaurant din apropiere şi au revenit la hotel după ce problema a fost soluţionată.

În timp ce toată lumea se agita, Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern, s-a distrat pe seama momentului şi a făcut cîteva poze.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ellaellad
ellaellad  •  29 Septembrie 2014, 19:15

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  29 Septembrie 2014, 15:56
Postat de laurentiucumatru pe 29 Septembrie 2014, 15:02

se poate intampla si in Anglia sau Germania, dar rusii tot tarani prosti au ramas, in frunte cu putin

Si cat s-a chinuit Petru Cel Mare sa-si educe confratii !!!!

der.bomber
der.bomber  •  29 Septembrie 2014, 15:29
Postat de djeurofighter pe 29 Septembrie 2014, 13:26

Nu auzi ca a pornit accidental? Nu a existat vreo "amenintare" cu bomba sau mai stiu eu ce. Nu uita ca si Steaua a patit asta de doua ori cand a jucat in Anglia, numai ca acolo au fost "amenintari" telefonice.

Accidental nu putea porni :)) "accidentul" respectiv a fost provocat de cineva . Nu-i bai, pt asta marti seara vor primi cu doua goluri in plus .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează