INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - TOTTENHAM 2-3 (1-0 ÎN TUR)

Ajax - Tottenham 2-3 (1-0 în tur) // FOTO Cum să faci așa ceva!? Un fan al lui Tottenham a plecat nervos la pauză și a ratat calificarea istorică în finala Ligii!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 18:00

Tottenham a obținut calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce a înscris împotriva celor de la Ajax în ultimul minut al prelungirilor, scor 3-2 (în tur 0-1). Unul dintre fanii englezilor va regreta toată viața decizia luată la pauza meciului.

El a părăsit arena după prima repriză, când echipa sa era condusă, scor 0-2, și avea nevoie de trei goluri pentru a se califica în finală. Mai trebuia să aibă răbdare un sfert de oră, pentru că Tottenham a restabilit egalitatea până în minutul 60, după reușitele lui Lucas Moura.

Brazilianul a dat apoi lovitura în cel de-al șaselea minut al prelungirilor și, cu siguranță, l-a făcut pe fanul care a părăsit stadionul la pauză să regrete că nu a avut încredere în favoriți până la final.

Imaginea postată de fanul care a plecat la pauză:

Articol de Andreea Visu

Citește și:

Secretul din spatele revenirii! Ce a făcut Harry Kane la pauza meciului: „Atunci s-a schimbat totul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vendredi13
vendredi13  •  10 Mai 2019, 03:15

Vede finala la TV, asta merită.

gazistu
gazistu  •  09 Mai 2019, 21:53

isi ia bilet in finala...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează