INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - PSG 0-5

FOTO Scenă incredibilă în Champions League! Un fan a intrat pe teren şi l-a atacat pe Mbappe

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 09:14

În finalul primei reprize al meciului Celtic - PSG, 0-5, un fan scoţian a intrat pe gazon şi a vrut să îl atace pe Kylian Mbappe. Vârful de 180 de milioane al lui PSG s-a ferit și huliganul alb-verde a fost luat pe sus de oamenii de ordine.

Parizienii s-au plimbat la Glasgow. Celtic Park a fost al lor. 5-0, cu o altă demonstrație MCN, noul trident de foc european: gol Mbappe, "dublă" Cavani, gol și assist Neymar. 

Un singur moment, arena scoțiană nu le-a aparținut. Și, în acea clipă, francezii s-au temut. Se apropia sfârșitul primei reprize, era deja 3-0 pentru roș-albaștri, când un fan Celtic i-a păcălit pe stewarzi și a sprintat pe gazon. Nu voia doar o cursă în iarbă într-o noapte de Champions League, avea o țintă clară. 

A fugit până în dreptul lui Mbappe și a încercat să-l lovească pe atacant. Jucătorul s-a ferit, evitând atacul. Iar huliganul a fost prins și scos din teren de forțele de ordine. 

 

Un atac ce l-a enervat și pe managerul lui Celtic. "Sunt lucruri care trebuie să dispară din fotbal. Vom avea grijă de asta la club", a declarat Brendan Rodgers. Suporterii alb-verzi au fost de acord cu el. Toți. Ei au fost primii care l-au fluierat pe compatriotul lor kamikaze. 

"E o imensă plăcere să evoluez alături de jucători mari. Iar Mbappe este unul dintre ei, cu o uriașă marjă de progres" Neymar, atacant PSG

18 ani și 266 de zileare Mbappé, devenit cel mai tânăr marcator din istoria lui PSG în cupele europene

Cavani, golgeter în Champions

Până aseară, Edinson Cavani era la egalitate cu Zlatan Ibrahimovici, fiecare cu 20 de goluri la PSG în Liga Campionilor. Cu Celtic, vârful uruguayan a punctat de două ori și are 22 de reușite, fiind golgeter all-time al roș-albaștrilor în Champions. 

Vezi aici VIDEO cu toate golurile şi rezumatele meciurilor spectaculoase din prima seară de Champions League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
christiano0
christiano0  •  13 Septembrie 2017, 16:04

Interesant este faptul ca pe Qarabag nu pare sa-i deranjeze. Echipele mai slab cotate din aceasta faza a grupelor se bucura de lumina reflectoarelor, de banii primiti. Dureaza cateva 2-3 luni, apoi se intra in Knock-Out phase si acolo incepe adevaratul Champions League. E adevarat ca unele echipe sunt adevarati giganti, dar si "mignioni" vor sa aibe partea lor de "cascaval" de la UEFA.

hmmmm
hmmmm  •  13 Septembrie 2017, 11:51

Ce rost mai are Liga Campionilor?!? Celtic, de altfel o echipa buna si cu jucatori de valoare, nu va avea vreo sansa impotriva unei echipe care cheltuie pe 2 jucatori mai mult decat bugetul lor pe 4 ani. Si atunci cum se pot compara? Pot sa aiba loc si accidente, 1 meci dintr-o suta poate sa nu fie castigat de PSG, dar nu are nici un rost. Doar sa vedem un macel nu are rost. Si acelasi lucru se intampla de multe ori in aceasta faza - de ex. Chelsea cu Qarabag (sau asa ceva). Asta nu mai este sport si nici spectacol, ar putea la fel de bine sa joace contra unei echipe de copii. Competitia a inceput sa lase mult de dorit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează