INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - MAN. CITY, AZI, 21:45, DOLCE 1, GSP.RO

Fuga de Barcelona » City vrea locul 1 în grupă, ca să evite apoi o nouă ciocnire cu campioana Europei

Aguero (dreapta) în meciul tur, pierdut de City în fața lui Juve cu 2-1 // Foto: Reuters
Aguero (dreapta) în meciul tur, pierdut de City în fața lui Juve cu 2-1 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 00:00

În precedentele două ediții ale competiției, City a dat peste catalani în ”optimi” și a fost eliminată de fiecare dată.

Manchester City abordează returul cu Juventus din postura echipei deja calificate în " optimi". Cu toate astea, trupa lui Manuel Pellegrini are cel puțin două motive să-și tureze motoarele la maximum.

Primul: trebuie să facă uitată umilința suferită acasă, în week-end, contra lui Liverpool (1-4). Și nu în ultimul rînd, englezii sînt disperați să încheie faza grupelor Ligii pe locul întîi.

"Dacă nu terminăm primii, vom fi în urna a doua la tragerea «optimilor». Și iar riscăm să dăm peste un adversar puternic, cum ni s-a întîmplat la ultimele două ediții, cînd am jucat de fiecare dată cu Barcelona", și-a amintit Sergio Aguero de întîlnirile pierdute în fața catalanilor.

Atacantul argentinian crede însă că el și colegii săi au învățat din greșelile trecutului, mai ales după primele două participări (2011-2012, 2012-2013), cînd au fost eliminați din faza grupelor: "Poate că la început ne-a lipsit experiența. Poate că unii jucători n-au știut ce înseamnă să evoluezi în Ligă. Acum e clar pentru toată lumea. Champions League e cea mai importantă competiție din lume la nivel de club".

"Sînt mai periculoși după 1-4 cu Liverpool"

Juventinul Chiellini și-ar fi dorit ca adversarii de azi să fi cîștigat meciul din Premier cu Liverpool. "Probabil că ar fi venit la Torino mai relaxați. Așa însă, după un eșec cu 4-1, ard de nerăbdare să spele cumva rușinea", a declarat fundașul bianconero postului Sky. Cu o victorie, Juve ar fi, la rîndu-i, calificată în "optimi". I-ar ajunge și-o remiză, dacă Sevilla nu bate la Monchengladbach.

4 eșecuria suferit Man. City în fața Barcelonei în "optimile" edițiilor 2013-2014 (0-2, 1-2) și 2014-2015 (0-1, 1-2)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează