INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - GALATASARAY 2-1

Furie la Galatasaray: „Arbitrii au influențat rezultatul cu Bayern”. Ce i se reproșează „centralului” Antonio Nobre

Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray / Foto Imago
Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray / Foto Imago

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 14:49 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 16:06

Antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de portughezul Antonio Nobre la eșecul de pe terenul cu Bayern (1-2). I-a reproșat golul anulat lui Icardi, în minutul 62, dar și faptul că nu i-a arătat lui Alphonso Davies un al doilea „galben”. ”Arbitrii au influențat rezultatul”, a fost concluzia sa. Iar cotidianul turc Fanatik a titrat: „Un  scandal!”.

În timpul și la finalul partidei pierdute la Munchen, în fața lui Bayern (1-2), antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, a fost un car de nervi. Ținta lui: brigada de arbitri condusă de portughezul Antonio Nobre.

Rio Ferdinand a numit cele două echipe care pot opri supremația lui Manchester City în Liga Campionilor
Manchester City
Rio Ferdinand a numit cele două echipe care pot opri supremația lui Manchester City în Liga Campionilor

Buruk îi reproșează lui Nobre că l-a iertat pe Alphonso Davies de un al doilea cartonaș galben, după pauză, urmarea unui fault în marginea careului bavarez. Fundașul lui Bayern mai avea un avertisment, încasat în prima parte (14), și ar fi fost astfel eliminat, într-un moment în care scorul era 0-0.

Fanatik susține că arbitrii au tras liniile greșit la un gol anulat Galatei pe motiv de ofsaid

Al doilea moment al partidei care i-a înfuriat pe turci s-a consumat în minutul 62, de asemenea la 0-0. După analiza VAR, Galatei i-a fost anulat un gol din cauza unui ofsaid la Icardi.

Furie la Galatasaray: „Arbitrii au influențat rezultatul cu Bayern”. Ce i se reproșează „centralului” Antonio Nobre
Infografie fanatik.com.tr

Însă suporterii Cim Bom, pe rețelele de socializare, și cotidianul turc Fanatik susțin că asistenții din camera VAR ar fi tras liniile greșit. Potrivit infografiei respectivei publicații (foto), piciorul lui Upamecano (în plan apropiat) l-ar fi scos pe Icardi din poziția „afară din joc”. Fanatik a titrat: „Un scandal!”.

VAR împiedicat. Au analizat poziția lui Harry Kane, validând golul, apoi și-au adus aminte de Thomas Muller

Iar la primul gol marcat de Bayern (80), Okan Buruk a protestat țipând în direcția „centralului” Nobre: „A fost ofsaid, arbitre!”. Asistentul de pe partea respectivă a ridicat fanionul, în timp ce munchenezii se bucurau, dar a fost corectat din camera VAR: „Kane e în poziție regulamentară, gol valabil”.

Când mingea era în punctul de la centrul terenului, lui Nobre i s-a atras atenția în cască asupra faptului că mai trebuie verificat ceva!

O posibilă poziție de ofsaid la Thomas Muller, care se afla pe traiectoria balonului la centrarea lui Kimmich, omisă la prima analiză. Alte momente de tesiune și de speranțe pentru Galata. În van. În cele din urmă, a rămas gol valabil. 

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Gaziantep i-a fixat un obiectiv imposibil lui Marius Șumudică. Anunțul președintelui

Soția lui Wayne Rooney, dezvăluiri incendiare despre infidelitățile fostului internațional englez + motivele pentru care l-a iertat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează