INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - REAL MADRID 0-1

GALATASARAY - REAL MADRID 0-1 // Florin Andone, dezamăgit după înfrângerea cu Real Madrid: „Meritam cel puțin un egal! Mereu e la fel când joc cu Real”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 09:18

Atacantul Florin Andone a fost integralist în meciul pierdut de Galatasaray, 0-1 cu Real Madrid, în grupele Champions League. După partidă, românul a vorbit despre  duelul cu formația spaniolă. 

Andone, care a ratat două mari ocazii în minutele 7 și 10, fiind oprit de fiecare dată de portarul Thibaut Courtois, a declarat la interviul de după meci că echipa lui merita cel puțin un punct. 

„Am jucat împotriva unei echipe puternice și știam că va fi greu. Am încercat să dăm tot. Am avut un start în forță, cu două sau trei ocazii. Dacă am fi marcat, meciul putea fi atlfel.

Real are jucători de mare calitate, care înscriu imediat ce au ocazia. Asta e diferența. Cred că meritam cel puțin un egal. Dar ăsta e fotbalul”, a declarat Florin Andone. 

„Am jucat de multe ori cu Real Madrid și mereu am pierdut” 
Florin Andone 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Real Madrid câștigă cu emoții meciul cu Galatasaray! Florin Andone a avut două ocazii mari și a fost remarcat de Marca 

Vezi AICI toate rezultatele serii din UEFA Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează