INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

Gazonul de la FCSB - Sporting, o cârpeală » Este departe de standardele unei competiţii precum Champions League

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 22:08

FCSB a pierdut meciul cu Sporting, 1-5, din play-off-ul Champions Legue. Echipa roș-albastră va juca în grupele Europa League.

Noua suprafaţă de pe Arena Națională, cosmetizată la maximum în ziua meciului, tot a arătat rău, departe de standardele unei competiţii precum Champions League

60.000 de euro iarba şi 10.000 de euro manopera. Acestea au fost costurile pentru un gazon nou care să fie la nivel de Liga Campionilor. Totul s-a dovedit însă a fi un fiasco. Gazonul n-a arătat nici pe departe ca unul proaspăt schimbat, iar dacă aseară ar fi fost în tribună un spectator care habar n-ar fi avut despre toată operaţiunea de înlocuire ar fi putut jura că în cel mai scurt timp ar trebui adus un alt gazon.

Chiar dacă culoarea aducea a verde, era vizibil până şi din tribună că porţiuni întregi erau arse, iar unde se îmbinau "plăcile" de rulouri se formaseră minişanţuri care lăsau senzaţia de dâre de noroi. Gazonul a fost udat până cu puţin timp înainte de startul partidei. Chiar şi în timp ce la încălzire se aflau cei doi portari.

Startul debordant al meciului a supus terenul la un adevărat test, măcar din perspectiva stabilităţii rulourilor aduse de la Săbăreni. Şi a părut să reziste. Totuşi, chiar şi aşa, semăna mai mult cu o cârpeală. Care a contrastat puternic cu ideea de Champions League.

3 zile au trecut din momentul în care noul gazon a fost montat şi startul meciului de aseară

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
853468524787119
Rusu Ioan  •  24 August 2017, 09:44

Cat de mizerabili puteti fi..... dupa ce s-au facut eforturi extraordinare pentru a schimba "desertul" stadionului si a fost adus la conditii acceptabile de joc in numai 5 zile (toti jucatoriii au spus ca terenul a fost bun) numai carcotasii care stau pititi prin birouri si calculatoare spun ca nu a fost ca Wembley Stadium .... sa va fie rusine!

vicol_vali
vicol_vali  •  24 August 2017, 01:52

Cred că FRF ar trebui să facă niște cursuri de pus gazon. Adică angajezi niște oameni preferabil ingineri în agricultură și când se schimbă vreun gazon pe-afară îl trimiți acolo să bage la cap. Eventual, îi mai trimiți, că nu-i nevoie doar de unul și când mai întrețin gazonul. Dar când se întorc să vină cu două caiete studențești scrise cu scris mic de mână.

marian0904
marian0904  •  23 August 2017, 23:40

Hau hau. La latrat stam mult mai bine! Si la mancat ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează