INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL GALAŢI

Gazonul i-a speriat pe campioni. Oţelul a făcut cerere la UEFA ca să se mute la Cluj

Stadionul din Cluj va fi inaugurat la mijlocul acestei luni
Stadionul din Cluj va fi inaugurat la mijlocul acestei luni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 18:40

Deşi Gigi Becali a promis că va înlocui gazonul de pe Naţional Arena pînă săptămîna viitoare, preşedintele Oţelului Galaţi s-a hotărît să găsească o alternativă. În acest sens, gălăţenii au depus la UEFA o cerere de urgenţă pentru a-şi putea juca meciurile din Champions League la Cluj, pe noul stadion Cluj Arena.

Marius Stan e nemulţumit de starea gazonului, dar şi de faptul că arena din Bucureşti nu îndeplineşte încă cerinţele UEFA şi trebuiesc făcute mici modificări, pe care clubul său va trebui să le suporte însă.

Gigi Becali şi George Copos pare să se fi pus de acord pentru a suporta costurile refacerii suprafeţei de joc de pe Naţional Arena, dar gălăţenii nu par convinşi că ar trebui să scoată şi ei bani din buzunar.

"Noi, Steaua şi Oţelul Galaţi avem nevoie de un teren bun pe Arena Naţională pentru meciurile din Liga Europa şi Liga Campionilor. Am vorbit cu cei de la Steaua şi Oţelul şi suntem gata să ne implicăm financiar, dar asta nu se poate face fără acordul proprietarului, care este Primăria Capitalei. Refacerea gazonului ar costa în jur de 200.000 de euro, dar e nevoie de acordul Primăriei", a explicat patronul Rapidului, George Copos.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
iulian_luk
iulian_luk  •  07 Septembrie 2011, 23:57
Postat de double07 pe 07 Septembrie 2011, 19:37

de unde 20 de mil.?? pentru inceput se pot baza doar pe 3,8 mil. insemnand intrarea in grupe plus 3.3 milioane de euro reprezentand bonusul pentru cele sase partide.

De unde ai cules datele astea, din piata cand cumparai marar si leustean ? Este cea mai optimista versiune pe care am auzit-o, tinand cont ca pentru o victorie in grupa bonusul este de 600 000 eur. Deci tu vezi linia de clasament a Otelului la finalul meciurilor din grupa astfel: 6 5 0 1 (gm-gp) 15p ? Stii tu ceva, nebunaticule !

iulian_luk
iulian_luk  •  07 Septembrie 2011, 23:37
Postat de cordos_eu pe 07 Septembrie 2011, 20:12

sa va rugati la Becali sa puna gazon perfect

Da da, stati cu mana intinsa in fata acestui Mesia in fotbalul romanesc. Cat de patetic poti fi mai copilas. Mai multi bani ai cheltuit tu pe bilete la meciuri decat cati bani a bagat becali in fotbal. Repet: cati a bagat nu cati a "stors"

iulian_luk
iulian_luk  •  07 Septembrie 2011, 23:19
Postat de nter pe 07 Septembrie 2011, 19:34

"gălăţenii nu par convinşi că ar trebui să scoată şi ei bani din buzunar." pentru ei este ceva absurd sa nu vina la mokangeala.

In principiu ar trebui sa judece creierul din capul tau, dar este imposibil deoarece nu ai asa ceva. 1. Steaua si Rapid au interes comun sa investeasca in gazon ( nici una din echipe nu au propriul stadion ) 2. "National Arena" a fost impus Otelului, de ce ar contribui la refacerea gazonului tinand cont de numarul meciurilor ce le-ar diputa, in comparatie cu celelalte echipe. 3. Daca tu. inca mai crezi ca Bercali va scoate 1 RON din buzunar pentru gazon, baiatule chiar ai o problema. 4. Steaua a luat ( doar 2 exemple ) 4 425 000 eur ( campania "10-"11 europeana ) + 6 200 000 eur ( Stancu ) = 10 625 000 eur. Cati bani au fost reinvestiti in Steaua ? Aud !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează