INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CHELSEA 0-0

Hiddink: "Egalul de pe Camp Nou e o performanţă pe care i-o datorăm lui Cech"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2009 00:00

Managerul lui Chelsea Londra, Guus Hiddink, a declarat la finalul remizei cu FC Barcelona, scor 0-0, că este mulţumit de rezultat şi de discipina tactică pe care au arătat-o elevii săi, dar admite că egalul de pe Nou Camp s-a datorat evoluţiei foarte bune a portarului Petr Cech, informează AFP.

"Când mă uit la ce rezultate a obţinut Barcelona pe teren propriu în această ediţie a Ligii Campionilor, pot să spun că egalul nostru este o performanţă. Sunt foarte mulţumit de faptul că fiecare jucător şi-a respectat perfect sarcinile tactice în timpul jocului. Împotriva unui astfel de adversar, trebuie să evoluezi inteligent şi să rămâni concentrat pe întreaga durată a partidei.

John Terry a fost un adevărat lider pe teren, dar paradele lui Petr Cech au salvat jocul nostru", a spus tehnicianul olandez al formaţiei britanice.

FC Barcelona a remizat, marţi seară, pe teren propriu, cu Chelsea Londra, scor 0-0, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul este programat săptămâna viitoare, la Londra.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  29 Aprilie 2009, 13:37

...urat meci din partea lui chelsea...a venit hiddink si i-a invatat cum sa te aperi cu toata echipa...din punct de vedere al spectacolului, sper ca barcelona merge in finala!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează