INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Il Luce o analizează pe Dinamo Tbilisi pentru Steaua: "Titularii lor ar fi la nivelul rezervelor lui Şahtior"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 12:34

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior Doneţk, a întîlnit-o pe Dinamo Tbilisi, viitorul adversar al Stelei în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, într-un meci pierdut, 0-1. Tehnicianul a acceptat să vorbească despre campioana Georgiei şi despre evoluţia ei din meciul direct.

"Am pierdut, dar am jucat numai cu copii, pentru că 11 jucători erau la echipele naţionale. Nu văd ce surpriză poate să fie, diferenţa de valoare e netă. Titularii lor ar fi la nivelul rezervelor lui Şahtior. Cam aşa a fost, pentru că nu am jucat numai cu rezerve, am băgat şapte jucători de la academie, de la tineret, nu era vorba nici măcar de rezerve.

Sigur că meciurile de Champions League sînt meciuri oficiale. Nu pot să trec însă peste faptul că Steaua este o echipă foarte bună, o echipă care merită să joace în grupele Champions League. Pe valoare nu se discuta, există o diferenţă netă în favoarea Stelei. Dar, cunoscîndu-l şi pe Reghecampf foarte bine, sînt convins că nu le va da nici un moment de relax propriilor jucători", a spus Mircea Lucescu la Protv.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (78)
dreamer123
dreamer123  •  22 Iulie 2013, 00:33

stie luce... :))))))))

xzx
xzx  •  21 Iulie 2013, 19:28

ce penibili sunt astia de la gsp in incercarea de a '''vopsi'' si adversarul ))) Pacat ca nu avem o presa care sa analizeze corect echipa adversa. La ce joaca Steaua acum si la lotul pe care il are cred ca va face golaveraj cu georgienii in cele 2 meciuri.

drunk_driver
drunk_driver  •  21 Iulie 2013, 19:26

Dinamo Tibilisi este genul de echipa care matura pe jos cu dinamu' Bucuresti prin tururile preliminare ale cupelor europene :)))))

Vezi toate comentariile (78)
Comentează