INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE UCL

„Liga agricultorilor”. Ironia usturătoare a lui Mbappe după calificarea lui Lyon cu Manchester City

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 09:59 / Actualizat duminica, 16 august 2020 10:10

Starul lui PSG, Kylian Mbappe, le-a răspuns englezilor și nemților, care au poreclit prima ligă franceză „Liga Agricultorilor”. Ligue 1 are în premieră două echipe în semifinalele Champions League. 

Nu doar cei de la Lyon au sărbătorit triumful lor în fața lui Man. City. Și jucătorii lui PSG s-au bucurat. Nu atât pentru OL, cel mai dur rival din Franța din ultimii 20 de ani, cât pentru performanța campionatului Hexagonului, Ligue 1, prima oară în istorie cu două echipe în semifinalele Champions League. 

Kylian Mbappe, atacantul parizienilor, a lansat o ironie pe contul său de Twitter. „Farmers League". Liga agricultorilor. Cu un cap de clovn ca emoticon. Și aplauze cu trimitere spre pagina ofciială a lui OL. 

Un răspuns pentru toți care numesc astfel Ligue 1, scrie L'Équipe. Mai ales anglo-saxonii, care îl consideră cel mai slab campionat din Top 5 Europa, doar o ligă din care cluburile engleze, germane, italiene și spaniole iau mereu cei mai valoroși tineri jucători.

3,25 miliarde de euroeste cota totală a jucătorilor din Ligue 1, mult sub Premier League (8,37), LaLiga (5,41), Serie A (4,56) și Bundesliga (4,43)

Citește și alte știri din Champions League:

Două vedete de la Lyon, coșmarul lui Guardiola la City! Doar Leo Messi a mai reușit asta

Concluzii drastice după Barcelona-Bayern: tragem cortina peste epoca Messi și Cristiano Ronaldo + falimentul La Liga și salvarea Germaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  17 August 2020, 00:19

Farmers league le-o dato la britanici..care de cand ii stiu n-au avut niciodata un fotbalisti ENGLEZ sa castige ceva, doar strainii le fac campionatul mare.... cred ca in afara de Gerrard si Beckham, care au fost cat de cat...restul numai umpluturi...si inca ceva...nationala mai slaba ca a lor nu exsita..nu stiu de ce is mereu socotiti ca top, cand ei sunt cel mai usor de batut...ca nationala ma refer.. ca fotbalistii englezi sunt slabi, chiar f slabi...doar campionatul ii face buni...unde se aduc cei mai scumpi si cei mai buni fotbalisti din lume...ca ei au puterea financiara...atat...ca fotbalsiti englezi eu nam vazut sa ia balon de aur, sa castige trofee saau sa se plateasca bani grei...punct

san_lorenzo
san_lorenzo  •  16 August 2020, 17:08
Postat de pirucul pe 16 August 2020, 11:12

oricum nici una dintre ele nu v-a castiga liga.

Cum nici tu nu cunosti limba româna. Ce e aia " v-a castiga " ?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 August 2020, 14:05

FARMERS LEAGUE.....kill.....BREXIT LEAGUE !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează