INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI DE FINALĂ

Lazio - Bayern 1-4 » Campioana Europei, demonstrație de forță pe „Olimpico”

Lazio - Bayern, live pe GSP.ro // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Lazio - Bayern, live pe GSP.ro // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 23:33 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 00:03

Bayern Munchen, campioana Europei, nu i-a dat nicio șansă lui Lazio în manșa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Bavarezii s-au impus cu 4-1 pe „Olimpico”.

Scorul a fost deschis în minutul 9, însă cu o mare contribuție din partea lui Mateo Musacchio, cel care i-a luat locul lui Ștefan Radu - accidentat - în apărarea biancocelestă. Musacchio a pasat către portarul lui Lazio, Pepe Reina, dar a făcut-o moale, ceea ce i-a permis lui Robert Lewandowski să intercepteze balonul. Polonezul l-a driblat pe Reina și a trimis mingea în poartă, fără emoții.

+8 FOTO

Lewandowski l-a depășit astfel pe Raul Gonzalez în topul celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor. Are 72 de goluri acum, unul peste spaniolul care a scris istorie pentru Real Madrid.

Jamal Musiala, gol istoric pentru Bayern

2-0 s-a făcut în minutul 24, când Jamal Musiala, titularizat poate surprinzător de Hans-Dieter Flick, a înscris cu un șut la colțul lung de la marginea careului de 16 metri. În vârstă de 17 ani și 362 de zile, Musiala a devenit astfel cel mai tânăr fotbalist care înscrie pentru Bayern Munchen în Liga Campionilor.

+8 FOTO

Musacchio nu a mai rezistat mult pe teren după momentul de coșmar din minutul 9. În minutul 31, Senad Lulic i-a luat locul fundașului argentinian, care a ieșit de pe teren nervos, vizibil afectat de gafa comisă.

În minutul 42, Kinglsey Coman s-a distrat cu Acerbi, a șutat, iar mingea a fost respinsă de Reina în față, de unde Sane a împins balonul în poarta goală.

A doua parte a început excelent pentru bavarezi, care au dus scorul la 4-0 printr-un autogol al lui Acerbi. După o cursă extraordinară, Leroy Sane a trimis mingea în fața porții, de unde Acerbi și-a introdus-o în propria-i poartă.

Lazio a dat replica rapid și a redus din diferență în minutul 49, prin Joaquin Correa. Argentinianul a finalizat cu un șut din scurt o pătrundere frumoasă în careul lui Bayern.

De atunci, s-a jucat pe contre. Lazio a forțat, încercând să strângă scorul, dar Neuer nu a mai fost învins. Nici Pepe Reina nu a mai primit vreun gol, astfel că Bayern pleacă din Italia cu un avantaj considerabil.

Lazio - Bayern 1-4

+8 FOTO

Lazio - Bayern, echipe de start: 

Lazio: Reina - Patric, Acerbi, Musacchio - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Marusic - Correa, Immobile
Rezerve: Strakosha, Alia, Pereira, Hoedt, Parolo, Escalante, Lulic, Caicedo, Cataldi, Akpa-Akpro, Muriqi, Fares
Antrenor: Simone Inzaghi

Bayern: Neuer - Sule, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Musiala - Sane, Goretzka, Coman - Lewandowski
Rezerve: Hoffmann, Martinez, Choupo-Moting, Sarr, Hernandez, Roca
Antrenor: Hans-Dieter Flick

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ladislau Boloni, la prima înfrângere cu Panathinaikos în campionat după 2 luni!

Ankaragucu - Rizespor 1-1 » Marius Șumudică, la al 5-lea meci fără victorie cu Rize! Ce a declarat antrenorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
adi2008
adi2008  •  24 Februarie 2021, 00:48

Rusine... Nici despre Remus si Romulus n-au spus nimic.

ripensistu
ripensistu  •  24 Februarie 2021, 00:48

Degeaba din moment ce Bayern este o echipa cocalara care utilizeaza tactici anti-competitive, nu ar trebui sa mai fie lasati sa joace in UCL.

elgabri
elgabri  •  24 Februarie 2021, 00:38

Bayern are 2 viteze peste Lazio care joaca ca niste oldboys

Vezi toate comentariile (5)
Comentează