INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Legia Varşovia va fi susţinută la meciul cu Steaua de aproximativ 2.000 de suporteri!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 15:30

Legia Varşovia va fi susţinută la partida cu Steaua, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, de aproximativ 2.000 de suporteri.


"Organizatorul meciului a pus la dispoziţia suporterilor polonezi un număr de 2.000 de vouchere, care vor fi preschimbate la stadion. Deci, ne aşteptăm ca la această partidă să asiste aproximativ 2.000 de fani polonezi, care vor face deplasarea la Bucureşti cu microbuze, autoturisme personale şi cu un avion", a spus purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Acesta a precizat faptul că vor fi luate măsuri speciale pentru a preîntîmpina eventuale incidente, o parte dintre suporterii echipei poloneze fiind cunoscută pentru acte de huliganism. "Marţi, vor sosi la Bucureşti cinci poliţişti de la Poliţia Metropolitană poloneză, care ne vor ajuta pe toată durata şederii suporterilor polonezi la Bucureşti. Am fost informaţi că o parte dintre aceşti fani sînt protagoniştii unor frecvente acte de dezordine, fapte de huliganism şi că obişnuiesc să organizeze lupte de stradă cu suporterii adverşi.

De aceea se impune o serie de măsuri pentru prevenirea oricărui tip de incident, se va efectua un filtru la intrarea în Capitală, pe Autostrada A1, suporterii vor fi controlaţi, verificaţi iar pe durata şederii la Bucureşti vor patrula jandarmi în zona Centrului Istoric al Capitalei. Avînd în vedere că e un meci cu grad ridicat de risc, suporterii polonezi vor fi supravegheaţi permanent", a mai afirmat Georgian Enache.

Sursă: Mediafax

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
slughita_i_guardiola
slughita_i_guardiola  •  19 August 2013, 19:49

1 era indeajuns :)

harry_porker
harry_porker  •  19 August 2013, 18:35
Postat de buerebuistas pe 19 August 2013, 18:30

Va fi cea mai mare greseala a lor daca vor crede ca jandarmii romani sunt la fel ca si cei din Polonia :)

pai cred ca stiu, au avut o prima intalnire la meciul cu rapid :)

buerebuistas
buerebuistas  •  19 August 2013, 18:30
Postat de terminatorul2 pe 19 August 2013, 15:36

Jandarmii si-au lustruit bastoanele . Numai sa incerce sa faca scandal ca astia nu glumesc , ei nu stiu decat bataie-bataie-bataie !!

Va fi cea mai mare greseala a lor daca vor crede ca jandarmii romani sunt la fel ca si cei din Polonia :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează