INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - BARCELONA, MARȚI. 21:45, TELEKOM, PROTV, GSP

Leo Messi, față-n față cu marele coșmar! Cifre horror ale argentinianului contra lui Chelsea

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2018 16:10

Chelsea și Barcelona joacă marți, de la ora 21:45, în turul optimilor UEFA Champions League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV TelekomSport și ProTV.

Partida va fi una specială pentru Leo Messi. Starul Barcelonei nu le-a marcat niciodată londonezilor în 8 dueluri și tot de atâtea meciuri nu reușește să-l învingă pe portarul belgian, Thibaut Courtois.

Messi dă iarăși ochii cu coșmarul Chelsea. Când vede albastrul londonezilor, Leo parcă se blochează. Pur și simplu nu poate să marcheze! Iar când în fața lui mai apare Courtois, situația pare fără ieșire, devenind "un cocktail amar", cum titrează ziarul AS. Și peste statistica negativă se suprapune și minicriza argentinianului.

Două penaltyuri ratate

"Puricele" nu a marcat niciodată contra echipei de pe "Stamford Bridge" și au fost nu mai puțin de 8 ciocniri! Cea mai neagră serie împotriva unei echipe de club din cariera sa. Nici măcar din penalty n-a reușit, ratând de două ori de la punctul cu var: în semifinalele Ligii 2011-2012 și în Supercupa Spaniei 2014.

Ultima dată avându-l în față chiar pe Courtois, dar mereu în aceeași transversală de pe Camp Nou! De altfel, belgianul a scăpat cu plasa intactă în ultimele 8 dueluri cu Messi, 2 în Ligă, 2 în Supercupa Spaniei, 3 în campionat (când juca la Atletico), unu în "sferturile" CM 2014. Au trecut peste 5 ani de la ultimul gol înscris lui Thibault! 

6 goluri a reușit Messi în primele 3 confruntări cu echipele la care a apărat Courtois. Apoi, în următoarele 8, niciunul

5 meciuri fără să înscrie pentru Barcelona are Leo în toate competițiile. N-a mai dat gol de pe 28 ianuarie, la 2-1 cu Alaves

"Pentru a-l bloca pe Messi, trebuie să fim foarte uniți și să reușim partida pe care-o visăm. Leo este complet diferit de ceilalți fotbaliști. Coșmarul lui Chelsea rămâne însă Iniesta" César Azpilicueta, căpitan Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1607015326031842
Touche Bogdan  •  19 Februarie 2018, 18:40

CItez: "Puricele" nu a marcat niciodată contra echipei de pe "Stamford Bridge" și au fost nu mai puțin de 8 ciocniri! Cea mai neagră serie împotriva unei echipe de club din cariera sa. Nici măcar din penalty n-a reușit, ratând de două ori de la punctul cu var: în semifinalele Ligii 2011-2012 și în Supercupa Spaniei 2014. Si deduc ca Chelsea Londra a jucat in 2014 supercupa Spaniei. Destul de logic. Probabil in Ghencea. :D

831959706877275
Cristian Baltaru  •  19 Februarie 2018, 16:30

Se pare că stați prost cu aritmetica,domnule Daniel Scorpie!Iată ce ați scris în acest articol,citez:,,Ultima dată avându-l în față chiar pe Courtois, dar mereu în aceeași transversală de pe Camp Nou! De altfel, belgianul a scăpat cu plasa intactă în ultimele 8 dueluri cu Messi, 2 în Ligă, 2 în Supercupa Spaniei, 2 în campionat (când juca la Atletico), unu în "sferturile" CM 2014''Deci,după aritmetica dvs.,2+2+2+1=8,nu 7!Acum serios,care a fost al optulea duel în care n-a marcat Messi,că nu l-ați trecut defel în articol?Meciul din seara asta ar fi al nouălea duel contra lui Courtois,din câte înțeleg,nu-i așa?Corectați-vă articolul,domnule Daniel Scorpie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează