INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LINCOLN - CFR CLUJ 1-2

VIDEO+FOTO Lincoln - CFR Cluj 1-2 » Niciun tur fără emoții pentru Marius Șumudică » Debeljuh salvează campioana de o rușine în Gibraltar

Lincoln - CFR Cluj, liveTEXT pe GSP.ro FOTO: Facebook @cfr1907 +4   FOTO
Lincoln - CFR Cluj, liveTEXT pe GSP.ro FOTO: Facebook @cfr1907

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 19:46 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 22:30

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia

  • Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august.

CFR Cluj a trăit periculos și astăzi. După emoțiile din Bosnia, când a avut nevoie de un gol decisiv marcat în a doua repriză a prelungirilor, „feroviarii” au fost întrebuințați serios și de campioana Gibraltarului.

CFR Cluj, victorie cu Lincoln în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Prima repriză a meciului cu Lincoln a fost cea mai slabă din mandatul lui Marius Șumudică la CFR Cluj. „Feroviarii” au fost surprinși de presingul avansat al adversarilor și au scăpat fără gol în prima jumătate de oră doar datorită intervenției senzaționale a lui Arlauskis. Portarul lituanian nu a mai avut ce face în minutul 45. Apărarea a fost depășită de un triunghi de pase în viteză, cu Marco Rosa la finalizare.

Pauza a picat perfect. Salvarea a venit în debutul reprizei secunde de la Debeljuh. Vârful croat a egalat în minutul 52, cu capul, dintr-o centrare a islandezului Sigurjonsson.

Debeljuh a salvat-o pe CFR Cluj în meciul cu Lincoln

Debeljuh a fost pe fază și 6 minute mai târziu, când Lopes a comis o gafă copilărească. A încercat să paseze spre propriul portar, dar a trimis exact în piciorul croatului. Acesta a finalizat cu sânge rece.

CFR Cluj poate aborda liniștită returul din Gruia, unde va scăpa de vântul puternic și de gazonul sintetic. Adevăratul obstacol va urma în turul 3, acolo unde o așteaptă, foarte probabil, Young Boys Berna.

Lincoln - CFR Cluj 1-2 » Niciun tur fără emoții pentru Marius Șumudică » Debeljuh salvează campioana de o rușine în Gibraltar
*Statisticile meciului, via sofascore.ro

*Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO Șumudică a făcut haos la pauză: „Le-am spart în vestiar! Jucătorii aveau nevoie de un șoc”

FINAL » Lincoln - CFR Cluj 1-2

S-a terminat partida! CFR Cluj s-a impus, scor 2-1.
min. 89: CFR controlează excelent finalul de joc. Pasează nestingherită în jumătatea adversă. 
min. 81: Tahiri și Petrila intră în locul lui Ciprian Deac și Păun. 
min. 73: Păun găsește un culoar bun și se încumetă să șuteze. Execuția lui are tărie, dar nu este suficient de bine plasată.
min. 65: Toscano vede cartonașul galben, pentru o intrare dură.


min. 58, Gol CFR Cluj, 1-2: Același Debeljuh este omul potrivit la locul potrivit. Lopes greșește incredibil, vrea să paseze spre propriul portar, dar îl lasă singur cu portarul pe atacantul croat. Acesta finalizează cu mult calm. 
min. 52, Gol CFR Cluj, 1-1: Debeljuh înscrie cu capul, din 7 metri. Centrarea i-a aparținut islandezului Sigurjonsson.
min. 46: Șumudică îl trimite pe Chipciu în locul lui Costache. 
A început repriza secundă!

S-a încheiat prima repriză! CFR Cluj este condusă în Gibraltar, scor 0-1.
min. 45, Gol Lincoln, 1-0: Acțiune superbă a campioanei din Gibraltar. Un triungi de pase lasă fără replică defensiva lui Șumudică. La finalizare s-a aflat Marco Rosa. Mijlocașul spaniol a șutat plasat, la colțul lung, din 10 metri. 
min. 38: Debeljuh primește ușor un avertisment din partea arbitrului Delajod Willy.
min. 33: Bouhenna intervine excelent, din postură de ultim apărător. 
min. 29: Deac și Păun duc un contraatac în doi. „Decarul” campioanei este găsit ideal, la 16 metri de poartă, dar șutul său este modest, fără tărie.
min. 26: Ciprian Deac centrează perfect dintr-o lovitură liberă, dar Bouhenna nu se sincronizează și trimite slab, din 6 metri. 
min. 25: Britto vede cartonașul galben, pentru o lovitură cu antebrațul aplicată lui Debeljuh, în săritură.
min. 23: Pauză de hidratare.
min. 20: Formația din Gibraltar stă cu liniile sus și împiedică o construcție coerentă din partea „feroviarilor”.
min. 16: Cea mai mare șansă de gol a partidei! Liam Walker, „decarul” lui Lincoln, șutează puternic cu stângul, de la 18 metri. Arlauskis scoate mingea de sub bara transversală.
min. 13: Graovac are nevoie de îngrijiri medicale, după un contact ușor cu un adversar. Revine pe teren, cu un bandaj la nivelul capului, menit să oprească sângerarea. 
min. 6: Ciprian Deac îl găsește demarcat pe Debeljuh, la 16 metri de poarta adversă. Atacantul campioanei României greșește preluarea. 
min. 2: Ocazie imensă pentru Lincoln. Graovac ezită și îl pune pe Bouhenna într-o postură dificilă. Fundașul central al campioanei are o intervenție riscantă în careu, dar „centralul” francez Delajod Willy trece cu vederea contactul. Arlauskis respinge în corner.

A început partida! 

Lincoln - CFR Cluj, echipe de start

Lincoln: Goldwin - Wiseman, Bernando Lopes, Chipolina, Toscano - Ronan, Yahaya, Rosa - Walker, Kike Gomez - Britto 
Rezerve: Soler - Casciaro, Torilla, Gomez, Kovalonks, Valarino, Carralero, Moore, Sergeant, Ocran, Peacock
Antrenor: Raul Castillo

Lincoln - CFR Cluj se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile cu o oră înainte de startul partidei
Lincoln - CFR Cluj
Lincoln - CFR Cluj se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile cu o oră înainte de startul partidei

CFR Cluj: Arlaukis - Susic, Bouhenna, Graovac, Latovlevici - J. Rodriguez, Sigurjonsson - V. Costache, C. Deac, A. Păun - Debeljuh 
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich - C. Manea, Chipciu, Ciobotariu, Tahiri, Petrila, Hoban, Gussouma, Cestor, Itu 
Antenor: Marius Șumudică

  • Marius Șumudică a schimbat 6 jucători față de precedentul meci, victoria 3-2 cu FCU Craiova, din Liga 1. Au intrat Bouhenna, Rodriguez, Sigurjonsson, Costache, Păun și Debeljuh, în locul lui Ciobotariu, Hoban, Tahiri, Petrila, Omrani și Chipciu

Stadion: Victoria (Gibraltar)
Arbitru: Delajod Willy (Franța)

Cine e Lincoln Red Imps, adversara lui CFR Cluj din turul 2 preliminar din Liga Campionilor
CFR Cluj
Cine e Lincoln Red Imps, adversara lui CFR Cluj din turul 2 preliminar din Liga Campionilor

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Campioana României a evitat astfel echipe mai puternice, precum Dinamo Zagreb și Olympiacos.

  • Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august. În cazul egalității la finalul celor două meciuri, se va trece la prelungiri și, dacă va fi necesar, la loviturile de departajare.

CFR Cluj, la un pas de grupele Conference League

Dacă CFR Cluj va ajunge în turul 3 și va pierde în fața viitoarei adversare, atunci va intra în play-off-ul pentru Europa League. Dacă pierde și acolo, merge în grupele Conference League.

În schimb, dacă CFR va trece de tururile 2 și 3 ale Ligii, va avea asigurată calificarea în grupele Europa League.

Așadar, prin calificarea în turul 3 preliminar al Ligii, vișiniii își asigură prezența în grupele unei competiții europene.

Tot ce trebuie să știi înainte de Lincoln - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Ilie Dumitrescu, după ultima mutare din Liga 1: „E o demonstrație de forță!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (356)
qcod
qcod  •  22 Iulie 2021, 19:55
Postat de eterrna.terrra.nova pe 21 Iulie 2021, 01:15

:)) nu vand nici o lubenita amice dar oricum aia din piata iti fac salariu tau pe o luna in cateva zile.

parlitii ca tine inchiriaza de la mine spatii sa-si vanda mizeriile, descalta-te cand ajungi in Cluj si mai fa si o baie ca mirositi ca gunoaiele.))))))

compay
compay  •  21 Iulie 2021, 21:41

CFR și-a dovedit din nou clasa. Deși inițial condusă, nu și-a pierdut cumpătul și a acționat cu sânge rece reușind în scurt timp să egaleze și să apoi să înscrie golul victoriei. Iar pentru această victorie obținută în deplasare în condiții meteorologice adverse (vânt intens etc.) s-au ales cu un torent de ocară din partea ziariștilor din București! Go figure! cum ar zice englezii....

compay
compay  •  21 Iulie 2021, 21:17
Postat de misterverde pe 21 Iulie 2021, 14:44

Cfr o rușine e.. se vede adevărată valoare a cfr ului ... echipa cu jucători wow .. și cu antrenor bow wow .. fără un Istvan care sa le permită sa rupă picioare .. și sa le dea și penalty.. nu au șanse prea mari ... oare cât o sa mai păcălim fotbalul ... de când ma știu .. cfr este o rușine prin Europa.. în afara de alea 8 meciuri din preliminarii cl ... cfr a fost nu 0 a fost paguba pentru România.. de asta suntem în confederence cup .. Dacă as fi suporter cfr ist mi ar fi rușine...

Deci e o rușine să învingi Manchester United la ei acasă în Champions League așa cum a făcut-o CFR-ul. Halal logica, halal afirmație. Deci e o rușine să câștigi Campionatul României patru ori la rând! Îmi pare rău să ți-o spun dar rușinea ești tu!

Vezi toate comentariile (356)
Comentează