INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA (0-3 ÎN TUR)

LIVERPOOL - BARCELONA // Luis Suarez a dezvăluit cum va reacționa dacă va marca pe Anfield Road: „Sigur, vor exista câțiva care nu vor fi tocmai fericiți”

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 22:30

Luis Suarez (32 de ani) nu se va exterioriza în cazul unui gol în returul dintre Liverpool și Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor. Catalanii au câștigat manșa tur cu 3-0.

Liverpool - Barcelona va fi liveTEXT AICI, marți, de la 22:00

Luis Suarez a deschis scorul în minutul 26 al manșei tur. Uruguayanul a sărbătorit frenetic, spre furia fanilor fostei sale echipe.

„Cred că oamenii nu vor uita munca pe care am depus-o la Liverpool. Cred și sper că vor exista mai multe aplauze decât fluierături. Sigur, vor exista câțiva care nu vor fi tocmai fericiți, dar nu vor fi majoritari. Oamenii care înțeleg fotbalul știu cât de important a fost golul din manșa tur și de ce am sărbătorit așa.

Am un respect enorm pentru fanii lui Liverpool. Mi-am cerut scuze. Bănuiesc că e evident, dar dacă voi marca și pe Anfield Road, nu voi reacționa la fel. Mă voi abține”, a declarat Suarez într-o conferință de presă.

+7 FOTO

82 de goluriși 47 de pase decisive are Luis Suarez în tricoul lui Liverpool

Vezi și: 

Valverde, întrecut doar de Rijkaard și Guardiola! În ce top a intrat antrenorul Barcelonei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
hristac
hristac  •  07 Mai 2019, 06:11

mare,mare jucator ! ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează