INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. CITY

Pep Guardiola, impresionat după calificarea în „sferturi”: „Magnifice!”

Pep Guardiola, 50 de ani, antrenorul lui Manchester City, și-a felicitat jucătorii pentru golurile reușite în returul „optimilor” de finală cu Borussia Monchengladbach, 2-0. +8   FOTO
Pep Guardiola, 50 de ani, antrenorul lui Manchester City, și-a felicitat jucătorii pentru golurile reușite în returul „optimilor” de finală cu Borussia Monchengladbach, 2-0.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 20:52 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 21:35

Pep Guardiola, 50 de ani, antrenorul lui Manchester City, și-a felicitat jucătorii pentru golurile reușite în returul „optimilor” de finală cu Borussia Monchengladbach, 2-0.

„Uneori, după ce se încheie un meci, pare că a fost uşor. Dar această competiţie este foarte complicată, iar noi am fost serioşi. După două goluri magnifice, totul a fost mai simplu. Chiar am jucat bine.

Toată lumea a fost bine plasată, mingea a circulat repede, am jucat extrem de concentrat. Suntem încântaţi să trecem în sferturi”, a declarat Guardiola la finalul meciului.

Manchester City, în „sferturile” UEFA Champions League

  • Kevin de Bruyne, folosit pe post de vârf fals, a deschis scorul în minutul 12, cu o „torpilă” de la metri, cu piciorul stâng. 
  • În minutul 18, Gundogan, golgeterul-surpriză al lui City în 2021, a finalizat o fază de tiki-taka. Pasa decisivă i-a aparținut lui Foden.
+4 FOTO

Pep Guardiola, performanțe remarcabile la Manchester City

  • 2 Premier League 
  • 3 Cupe ale Ligii 
  • 2 Supercupe ale Angliei 
  • 1 FA Cup 
  • Manchester City, singura echipă din fotbalul englez care a realizat tripla internă: Premier League, FA Cup, Cupa Ligii, în sezonul 2018/19

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Jurgen Klopp a aruncat prosopul! Liga, interzisă pentru Liverpool sezonul viitor?

Luis Suarez, „fără dinți” în deplasare! De 6 ani nu mai înscrie „afară” în Liga Campionilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează