INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - BARCELONA, 22:00

MANCHESTER UNITED- BARCELONA // Veste mare primită de Barcelona înainte de meciul cu United: Ousmane Dembele este apt de joc

Ernesto Valverde // FOTO: Reuters
Ernesto Valverde // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 11:50

Manchester United și Barcelona joacă azi, de la ora 22:00, în meciul tur din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și î în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Înaintea meciului, Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei, a primit o veste bună. Atacantul francez Ousmane Dembele, 21 de ani, s-a recuperat și va fi apt pentru jocul de pe „Old Trafford”.

Dembele s-a accidentat în meciul retur din „optimile” Champions League, cu Lyon, de pe 13 martie. Dembele a jucat 35 de meciuri în acest sezon pentru Barcelona, macând 14 goluri și având 8 pase de gol.

ECHIPE PROBABILE

Manchester United: De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Dalot, A. Herrera, Matic, Pogba - Rashford, Lukaku
Antrenor: Ole Gunnar Solskjær

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Coutinho
Antrenor: Ernesto Valverde

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează