INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - AC MILAN 3-0 (0-4 ÎN TUR)

Meci de infarct! Galliani: "După ocazia lui van Persie, nu m-am mai uitat la meci. M-am gîndit la inima mea"

Galliani nu a mai putut urmări meciul după ce echipa sa a scăpat ca prin urechile acului de gol (foto: italy.theoffside.com)
Galliani nu a mai putut urmări meciul după ce echipa sa a scăpat ca prin urechile acului de gol (foto: italy.theoffside.com)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 14:39

Administratorul delegat al grupării AC Milan, Adriano Galliani, a declarat că a suferit foarte mult la meciul cu Arsenal Londra, pierdut de milanezi, scor 0-3. Acesta a precizat că ultimele 20 de minute ale meciului le-a petrecut în vestiar, fără a se uita la partidă, informează Gazzetta dello Sport.

"Am suferit mult, aşa cum a suferit şi echipa. Au fost greşeli făcute de nişte jucători extraordinari. Dar, din fericire, am reuşit să ne calificăm, în final rămâne rezultatul. După ce Abbiati a apărat ocazia lui Van Persie m-am dus la vestiare, trebuie să mă gândesc la inima mea. Deşi era şi acolo un televizor, nu m-am mai uitat la meci. Am făcut "ture" prin vestiar şi m-am uitat la ceas până când am primit vestea cea bună", a declarat Galliani, citat de Mediafax.

Echipa italiană AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii, scor 0-3, din meciul cu englezii de la Arsenal Londra, de marţi, din manşa secundă a optimilor competiţiei. AC Milan s-a calificat după ce în tur s-a impus cu scorul de 4-0. Marţi, golurile londonezilor au fost marcate de Koscielny '7, Rosicky '26 şi Van Persie '42 (penalty).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează