INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

MVP-ul finalei Champions League rămîne să continue istoria cu Bayern, anunţă directorul sportiv al bavarezilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 20:31

Directorul sportiv al lui Bayern Munchen, Matthias Sammer, a declarat că echipa sa nu are nici o intenţie în a-l ceda pe Arjen Robben în această vară.

Directorul sportiv al lui Bayern Munchen, Matthias Sammer, a declarat că echipa sa nu are nici o intenţie în a-l ceda pe Arjen Robben în această vară.

S-a speculat faptul că olandezul va părăsi echipa încă de la anunţul că Pep Guardiola va prelua formaţia germană. Iar Sammer a negat vreo discuţie cu Juventus Torino sau cu Galatasaray privind plecarea batavului, care a decis ultima finală de Champions League.

"Multe prostii s-au spus şi scris în acest sezon despre Bayern. Iar poveştile ce-l priveau pe Robben au fost în top. Robben face parte din familia Bayern, mai are contract cu noi încă două sezoane şi va rămîne aici, asta e sigur", a spus oficialul pentru De Telegraaf.

Robben a pasat la golul lui Mandzukici, prin care Bayern a avut 1-0 cu Dortmund, iar, în minutul 89, a înscris golul ce-a dus trofeul la Munchen. "Arjen este un mare fotbalist şi trăieşte un moment uriaş în carieră. Şi Bayern trebuie să-i mulţumească pentru trofeu. A dovedit că este un mare campion, în ciuda greutăţilor prin care a trecut în carieră", a mai zis Sammer.

Robben a avut probleme cu fanii lui Bayern chiar şi în timpul finalei de pe Wembley, o parte dintre cei prezenţi în arenă imputîndu-i ratările din prima parte. De aceea, olandezul chiar a avut o "ieşire" la adresa acestora, imediat după golul de 2-1 cu Borussia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  14 Iunie 2013, 02:06
Postat de horatiutrifa pe 27 Mai 2013, 22:42

Matthias Sammer este de la Dortmund nu de la Bayern... penibil Eduard Apostol!!

Nu mai e de mult la BvB :))

drdr3
drdr3  •  28 Mai 2013, 00:48

si iata cum se intoarce roata. daca anul trecut a fost "oaia neagra" a finalei, acum este eroul lui bayern. felicitari arjen robben

thumbzilla..
thumbzilla..  •  28 Mai 2013, 00:09

a confirmat si arjen pt fcbayern tv ca va ramane cel putin pt campionatul urmator.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează