INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STRØMSGODSET

Norvegienii fac un portret horror suporterilor Stelei: "Sînt violenţi şi de extremă dreaptă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 24 iunie 2014 15:20

Norvegienii de la Strømsgodset se tem de forţa echipei lui Costel Gâlcă, dar şi de fanii Stelei. Într-un interviu în presa norvegiană, reprezentatul suporterilor lui Strømsgodset face un portret înspăimîntător ultraşilor campioanei României.
"Steaua are suporteri cu înclinaţii de extremă dreaptă! Fanii din sud-estul Europei sînt de temut. Încă nu ştim cîţi vor veni în Norvegia, dar cu siguranţă vor fi mulţi, avînd în vedere că vorbim despre un club important precum Steaua.

E important ca atît noi, cît şi reprezentanţii Stelei să ne luăm toate măsurile de siguranţă pentru a evita incindente", a declarat Marius Paulsen pentru nrk.no

Norvegianul îşi va lua măsuri speciale pentru meciul retur de la Bucureşti:

"Încă n-am stabilit detaliile deplasării, dar suporterii noştri care vor merge la Bucureşti trebui să evite zonele în care ar putea da ochii cu fani ai Stelei. De asemenea, e de preferat ca ei să vină pentru meci şi să se întoarcă în Norvegia a doua zi de dimineaţă".

Paulsen a mai spus că ştie că suporterii români sînt cunoscuţi ca fiind foarte violenţi şi că Steaua a jucat  în Liga Campionilor cu stadionul închis, sancţionată ca urmare a incidentelor provocate de fani.

"Dubla" din turul doi preliminar al Ligii se va disputa pe 15/16 iulie, respectiv 22/23 iulie.

Cu terenul suspendat împotriva norvegienilor
Norvegienii îşi amintesc de duelul pe care Steaua l-a avut în 2005 cu Valerenga Oslo. Partida retur s-a disputat la Constanţa, roş-albaştrii avînd stadionul suspendat din cauza scandărilor rasiste la adresa jucatorilor de la Shelbourne Dublin (Irlanda), în turul2 preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua s-a impus atunci cu 3-0 în tur şi 3-1 în retur.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (137)
imodric
imodric  •  03 Iulie 2014, 11:08
Postat de forumeer pe 26 Iunie 2014, 04:59

Amintiri din copilarie cu cetateni. Acum cateva zile v-ati luat omoru', punct. Probabil ca esti cetatean si habar n-ai despre ce vorbesc. E ok.

Mda..sunt unul dintre cetatenii aia care v-au rupt capu'

forumeer
forumeer  •  26 Iunie 2014, 04:59
Postat de helioglobalus pe 25 Iunie 2014, 21:31

Se vede meci de meci în tribune ce rockeri sunteţi, ciocolatiilor! La noi la Constanţa, toţi pakistanezii ţin cu Steaua, şi sunt mulţi al naibii. Şi mai aveţi o enclavă masivă la Poarta Albă!

Mai degraba tu esti manelist si tuciuriu decat stelistii din galerie. Am o vaga senzatie ca esti manelist dupa cum scrii...

forumeer
forumeer  •  26 Iunie 2014, 04:59
Postat de imodric pe 25 Iunie 2014, 21:02

mda am auzit de voi..cand am intrat peste voi numai stiati pe unde sa fugiti

Amintiri din copilarie cu cetateni. Acum cateva zile v-ati luat omoru', punct. Probabil ca esti cetatean si habar n-ai despre ce vorbesc. E ok.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează