INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - BORUSSIA DORTMUND 2-1

Imaginea serii în Champions League: unul dintre asistenții lui Hațegan l-a luat deoparte pe Erling Haaland după meci

Octavian Șovre a primit un autograf din partea lui Erling Haaland. FOTO: BT Sport +17   FOTO
Octavian Șovre a primit un autograf din partea lui Erling Haaland. FOTO: BT Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 07:05 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 09:34

Chiar dacă brigada lui Ovidiu Hațegan a dezavantajat-o pe Borussia Dortmund în meciul din Champions League cu Manchester City (1-2), asistentul Octavian Șovre n-a ratat ocazia de a rămâne cu o amintire prețioasă de la partida de pe Etihad Stadium.

Imediat după meci, camerele TV l-au surprins pe Octavian Șovre primind un autograf din partea superstarului Erling Haaland, norvegianul pe care se bat marile puteri ale fotbalului european. Momentul a avut loc în drumul către vestiare, însă a atras unele critici din partea lui Owen Hargreaves, fostul jucător al celor de la Manchester United, în prezent analist BT Sport.

„Arbitrii au avut o primă repriză dificilă și au judecat greșit o mulțime de faze. Poți să fii fan, dar nu poți să faci asta în fața celorlalți jucători, pur și simplu nu se vede cum trebuie”, a comentat acesta, conform portalului TalkSport

Hațegan i-a enervat pe nemți

Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, a protestat vehement la golul anulat. Emre Can a cerut explicații minute bune după faza penalty-ului întors, dar cea mai dură reacție a avut-o Jadon Sancho. Starul nemților nu a putut evolua astăzi, dar a scris pe Twitter: „Arbitrul ăsta are nevoie de o verificare!”.

Imaginea serii în Champions League: unul dintre asistenții lui Hațegan l-a luat deoparte pe Erling Haaland după meci

Ovidiu Hațegan, două decizii controversate în City - Dortmund!

Ovidiu Hațegan (40 de ani) a fost nevoit să judece o fază extrem de dificilă, în minutul 30 al înfruntării dintre Manchester City și Borussia Dortmund, turul sfertului de finală din UEFA Champions League.

  • În minutul 30, la scorul de 1-0 pentru Manchester City, la o fază fixă, Emre Can nu s-a informat, a ridicat piciorul în spate și pare să îl fi atins pe Rodrigo. Ovidiu Hațegan nu a ezitat și a dictat imediat lovitură de la 11 metri. A fost chemat să verifice acțiunea la monitorul VAR, dar decizia nu a fost mai simplă nici acum. 
  • Din niciun unghi nu se vede vreun contact clar între cei doi fotbaliști. Dacă există, acesta ar fi între talpa dreaptă a lui Emre Can și genunchiul stâng al lui Rodrigo. Mijlocașul lui Manchester a sugerat însă o lovitură la nivelul feței. Hațegan a analizat reluările mai bine de un minut și a decis să întoarcă decizia și să anuleze lovitura de pedeapsă.

Hațegan, gol anulat în Manchester City - Dortmund

  • Seara grea a continuat pentru Hațegan. În minutul 36, românul a fluierat joc periculos la duelul dintre Jude Bellingham și Ederson. Mijlocașul lui Dortmund intrase în posesia balonului și scăpase singur spre poarta goală. Reluările arată că Bellingham este cel lovit de portar.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Manchester City - Borussia Dortmund 

+13 FOTO

Citește și alte știri de la meciul Manchester City - Borussia Dortmund: 

VIDEO + FOTO Ovidiu Hațegan, două decizii controversate în City - Dortmund! Starul Borussiei a răbufnit: „Arbitrul ăsta are nevoie de o verificare” + „E cel mai bun transfer al lui City în acest sezon”

City break » Foden îl salvează pe Guardiola, într-un meci în care Hațegan a fost protagonist!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
leu.mr
leu.mr  •  07 Aprilie 2021, 20:16

"superstarului Erling Haaland" ... ? Si copilul asta e superstar ??? O lume penibila !

pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  07 Aprilie 2021, 16:54

un autograf pentru ala micu :))

traian_v
traian_v  •  07 Aprilie 2021, 14:22

S-a gandit Sovre ca poate e ultimul lui meci. Ce penibil, arbitru fara coloana vertebrala, face inca o data tara asta de rusine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close