INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX

Omagiu pentru Nouri. 52.000 de spectatori au aplaudat în picioare în minutul 34 pentru jucătorul cu leziuni cerebrale ireversibile 

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 13:57

Clipe emoționante la Amsterdam. Miercuri a fost primul meci oficial jucat acasă de Ajax de la drama din 8 iulie. Olandezii s-au duelat cu Nice, în preliminariile UEFA Champions Legue.

Pe 8 iulie, Abdelhak Nouri, mijlocașul de 20 de ani, a suferit o aritmie cardiacă pe gazon, în timpul amicalului cu Bremen, și a rămas cu leziuni cerebrale grave și permanente. 

Acum, partida cu Nice a fost un omagiu pentru el. Înaintea întâlnirii, a fost proiectat un videoclip cu Nouri pe ecranele arenei, iar galeria a desfășurat un banner imens, cu jucătorul cu numărul 34. În minutul 34, 52.000 de spectatori l-au aplaudat în picioare, arbitrul oprind meciul câteva secunde în plus când mingea a ieșit în afara terenului.

 

Ajax - Nice s-a terminat la egalitate, 2-2, după ce francezii au egalat în minutul 79. În tur, scorul a fost tot egal, 1-1, iar Nice va merge în play-off-ul Champions League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  03 August 2017, 17:31

Frumos! Asa-i in tarile civilizate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează