LIGA CAMPIONILOR  ·  AJAX

PAOK - AJAX 2-2 // Erik ten Hag, antrenorul lui Răzvan Marin, critic după meciul din preliminariile Ligii: „Nu doar ei au greșit!”

FOTO: Facebook @Ajax
FOTO: Facebook @Ajax

Articol de — Miercuri, 07 August 2019

După două meciuri la rând ca titular, Răzvan Marin (23 de ani) a fost trecut pe banca de rezerve la Ajax, plătind pentru ezitările cu Vitesse. Doar că problemele de la mijloc ale „lăncierilor” au persistat la Salonic, la 2-2 cu PAOK în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii.

Campioana Greciei a întors de la 0-1, i-a împins în corzi 20 de minute înaintea pauzei, reuşind două goluri. „Ajax s-a jucat cu focul în infernul grec”, remarcă De Telegraaf.

„Suntem în construcţie”

Şi antrenorul Erik ten Hag a criticat jocul din a doua jumătate a primei reprize:

„Am pierdut controlul, însă am corectat lucrurile la pauză. Le-am cerut să-şi respecte poziţiile în teren şi să nu mai schimbăm planul stabilit. Nu doar Blind şi Mazraoui au greşit la goluri, dar mulţi au fost în locurile nepotrivite şi nu au acoperit spaţiile. Suntem încă în proces de construcţie, progresăm şi sunt sigur că în weekend vom arăta mai bine. PAOK e foarte bună, joacă direct, rapid, este peste Dinamo Kiev şi Standard. Trebuie să fim mult mai atenţi în retur”.

Îl putea imita pe Schöne

Răzvan Marin a prins ultimele zece minute ale mitanului secund dominat de Ajax şi putea decide victoria, cu o lovitură liberă executată din lateral stânga.

I-a lipsit puţin să îl imite pe Schöne în meciul cu Real”, a scris De Telegraaf. Paschalakis a scos însă mingea de sub transversală şi a amânat verdictul pentru Amsterdam. 

2 meciurila rând cu cel puţin două goluri încasate n-a mai înregistrat Ajax din august 2017. Ambele partide din acest sezon s-au terminat 2-2

Vezi și: 

PAOK - AJAX 2-2 // VIDEO Ce șansă! La primele minute în Liga Campionilor, Răzvan Marin a fost aproape de un gol fantastic pentru Ajax + rezultatele serii în UCLA pornit cu o afacere de familie, acum sunt pe 25 în topul celor mai bogate familii din lume. Compania este descrisă drept

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
12:20 Schi Alpin

Cupa Mondială

Eurosport 2
18:55 Sărituri cu schiurile

Cupa Mondială

Eurosport
19:00 Handbal M, CM 2020

Norvegia-Croația

Digi 2, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - FC Koln

Digi 3, Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Slovenia-Spania

Digi 2
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nice - Rennes

Digi 4, Look Sport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - AC Milan

Digi 1, Look Sport
21:50 Patinaj Artistic

CE 2020

TVR 2
Program TV complet

Liga 1