INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX

PAOK - AJAX 2-2 // Erik ten Hag, antrenorul lui Răzvan Marin, critic după meciul din preliminariile Ligii: „Nu doar ei au greșit!”

FOTO: Facebook @Ajax
FOTO: Facebook @Ajax

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2019 11:17

După două meciuri la rând ca titular, Răzvan Marin (23 de ani) a fost trecut pe banca de rezerve la Ajax, plătind pentru ezitările cu Vitesse. Doar că problemele de la mijloc ale „lăncierilor” au persistat la Salonic, la 2-2 cu PAOK în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii.

Campioana Greciei a întors de la 0-1, i-a împins în corzi 20 de minute înaintea pauzei, reuşind două goluri. „Ajax s-a jucat cu focul în infernul grec”, remarcă De Telegraaf.

„Suntem în construcţie”

Şi antrenorul Erik ten Hag a criticat jocul din a doua jumătate a primei reprize:

„Am pierdut controlul, însă am corectat lucrurile la pauză. Le-am cerut să-şi respecte poziţiile în teren şi să nu mai schimbăm planul stabilit. Nu doar Blind şi Mazraoui au greşit la goluri, dar mulţi au fost în locurile nepotrivite şi nu au acoperit spaţiile. Suntem încă în proces de construcţie, progresăm şi sunt sigur că în weekend vom arăta mai bine. PAOK e foarte bună, joacă direct, rapid, este peste Dinamo Kiev şi Standard. Trebuie să fim mult mai atenţi în retur”.

Îl putea imita pe Schöne

Răzvan Marin a prins ultimele zece minute ale mitanului secund dominat de Ajax şi putea decide victoria, cu o lovitură liberă executată din lateral stânga.

I-a lipsit puţin să îl imite pe Schöne în meciul cu Real”, a scris De Telegraaf. Paschalakis a scos însă mingea de sub transversală şi a amânat verdictul pentru Amsterdam. 

2 meciurila rând cu cel puţin două goluri încasate n-a mai înregistrat Ajax din august 2017. Ambele partide din acest sezon s-au terminat 2-2

Vezi și: 

PAOK - AJAX 2-2 // VIDEO Ce șansă! La primele minute în Liga Campionilor, Răzvan Marin a fost aproape de un gol fantastic pentru Ajax + rezultatele serii în UCL

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează