INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - AC MILAN 1-0

AC Milan a fost la un pas să-l transfere pe Paulo Dybala: „Ne-am întrebat dacă n-ar fi o greșeală” » Paolo Maldini a preferat să aducă o tânără speranță de la Club Brugge

Paulo Dybala, jucător AS Roma. 
Foto: Imago
Paulo Dybala, jucător AS Roma. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 10:58 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 12:20

Legendarul fundaș al lui AC Milan, Paolo Maldini (54 de ani), a analizat înfrângerea suferită de „diavol” marți seară, scor 0-1, în fața lui Inter, în returul semifinalelor din Liga Campionilor. Rivalii din oraș s-au impus cu scorul de general de 3-0 și s-au calificat în finala de la Istanbul, acolo unde o vor întâlni fie pe Manchester City, fie pe Real Madrid

Fostul mare stoper al naționalei Italiei a spus că rivala din oraș a meritat să se califice în ultimul act al competiției și a dezvăluit că, vara trecută, AC Milan l-ar fi putut aduce pe San Siro pe argentinianul Paulo Dybala (29 de ani), transferat între timp la AS Roma. Maldini a explicat de ce trupa din nordul Italiei l-a preferat pe belgianul Charles De Ketelaere (22 de ani), de la Club Brugge

Barcelona, interesată de un septuplu campion în Bundesliga cu Bayern Munchen » Fotbalistul așteptat de Xavi pe Camp Nou
FC BARCELONA
Barcelona, interesată de un septuplu campion în Bundesliga cu Bayern Munchen » Fotbalistul așteptat de Xavi pe Camp Nou

Paolo Maldini, după ce AC Milan a fost eliminată de Inter în semifinalele Ligii Campionilor: „Încă nu suntem pregătiți să luptăm pe două fronturi”

„Trebuie să fim conștienți de nivelul la care ne aflăm. Inter a meritat să se califice mai departe, iar între noi și ei există o diferență destul de mare, având în vedere că nu am reușit să câștigăm vreun meci din ultimele 4 contra lor. 

Astăzi (n.r. - marți) am evoluat puțin mai bine decât în meciul tur, dar Inter are un stil de joc pe care noi nu-l putem contracara în niciun fel. Să nu uităm că noi ne-am chinuit și împotriva unor echipe mai puțin puternice decât Inter în ultima perioadă. 

Am progresat foarte mult în ultima vreme, dar concluzia mea e că încă nu suntem pregătiți să ne batem pe două fronturi”, a declarat Paolo Maldini, potrivit Sky Sports Italia. 

Paolo Maldini, după Inter - AC Milan: „L-am fi putut aduce pe Paulo Dybala vara trecută, dar ne-am gândit dacă nu cumva ar fi o greșeală”

„Avem jucători în echipă care trebuie să crească. Ei sunt născuți în 2000, 2001 sau chiar 1999 și, când te bazezi pe acest tip de jucători în astfel de jocuri, poate și că performanța lor de pe teren nu este cea mai bună. Este clar că Inter a fost mai bună decât noi în acest sezon”, a mai precizat Maldini. 

Întrebat dacă este mulțumit de prestația lui De Ketelaere, Paolo Maldini a replicat: „El este un jucător care trebuie să crească. Să vă spun ceva. Vara trecută l-am fi putut aduce pe Paulo Dybala, dar ne-am gândit dacă nu cumva ar fi ceva greșit în asta. 

Am ales totuși să continuăm cu jucători tineri, ca Tonali și De Ketelaere, lucru pe care ni l-am asumat împreună cu patronii echipei. Va dura totuși ceva timp până când acest proiect va da totuși roade la AC Milan, un club cu o mare istorie. 

Cine știe mai bine decât mine că avem o istorie uriașă în spate?”, a mai punctat Paolo Maldini, potrivit sursei citate.

Citește și: 

Patronul lui Inter a dat două vești imediat după calificarea în finala Champions: „Suntem pregătiți”

Confuzie înainte de Manchester City - Real Madrid » Carlo Ancelotti surprinde: „Nu despre Rudiger am spus că va fi titular”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează