INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - GALATASARAY, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Paulo Sergio vrea o victorie la debutul său în Champions League: ”Mă interesează rezultatul, nu posesia”

Paulo Sergio le-a prezentat jucătorilor strategia pentru meciul cu Galata.
Paulo Sergio le-a prezentat jucătorilor strategia pentru meciul cu Galata.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 22:06

Portughezul speră ca jucătorii săi să profite de slăbiciunile turcilor.

- Domnule Sergio, este meciul cu Galatasaray principalul examen de pînă acum în cariera dumneavoastră de antrenor?
- Fiecare zi, fiecare antrenament sau partidă reprezintă nişte teste. Duelul cu Galatasaray nu este decît un alt test aşa cum am avut multe în cei 11 ani de carieră, nimic special, chiar dacă reprezintă debutul meu în Liga Campionilor.

- Sînteţi un antrenor care schimbă echipa cîştigătoare la meciul următor?
- Depinde de situaţie. În filosofia mea, nu antrenorul face echipa. Jucătorii fac echipa, ei se autoselectează prin ceea ce fac în zilele premergătoare jocurilor, prin randamentul pe care îl oferă la antrenamente.

- Poate fi posesia un factor decisiv la partida cu Galatasaray?
- Eu consider că echipa trebuie să se adapteze adversarului, condiţiilor de joc. Targetul nostru este rezultatul, nu datele statistice. Indiferent dacă vom avea sau nu posesia, important este să fim cîştigători la final.

"Nu sînt invincibili"

- Cum vi se par turcii?
- Formează o un adversar puternic, cu abilităţi tehnice, care dezvoltă un joc în viteză, vertical pe poartă. Respect experienţa lor europeană, dar au şi ei problemele lor. Şi ei primesc goluri, au pierdut multe întîlniri, în concluzie nu sînt invincibili.

- Vă mulţumeşte un rezultat de egalitate?
- Nu pregătesc niciodată un joc pentru a obţine un rezultat de egalitate. Îmi pregătesc elevii să joace fotbal, să cîştige. Dacă la final va fi remiză, nu este bine pentru noi, dar va fi şi mai rău pentru ei.

"Să piardă Braga!"
În celălalt meci al grupei, Sporting Braga - Manchester United, o victorie a "diavolilor" i-ar avantaja pe clujeni. "Sînt concentrat pe jocul formaţiei mele, nu mă interesează ce fac ceilalţi. Normal că pentru noi ar fi mai bine să piardă Braga, dar nu mă preocupă asta acum", a spus Paulo Sergio.

138 de milioane de euro este suma la care este evaluat lotul turcilor, de 4 ori mai mare decît al CFR-ului

"La fotbal există o singură minge. Cînd nu o ai în posesie trebuie să ştii să te aperi. Cînd ai mingea trebuie să ştii să ataci. Nu este atît de important sistemul pe care îl abordezi, ci dinamica jocului" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

"La un astfel de meci nu mai contează banii. O calificare în primăvara Ligii îţi poate aduce o ofertă de transfer în străinătate. Ce jucător nu şi-ar dori să evolueze pentru un club mare din Europa?!" (Gabi Mureşan, mijlocaş CFR)

Braga - Man. United (azi, 21:45, DigiSport 1, DolceSport 1)

Ferguson e fan Galatasaray
Liderul grupei cu maximum de puncte, 9, după 3 meciuri, Manchester United ar putea sărbători la Braga calificarea în "optimi". I-ar fi de ajuns şi o remiză pe terenul portughezilor, cu condiţia ca Galatasaray s-o încurce pe CFR în Gruia. "Le ţin pumnii turcilor. Dacă scot un rezultat bun la Cluj ne fac viaţa mai uşoară", a declarat managerul Alex Ferguson, care se gîndeşte să-l odihnească diseară pe "bătrînul" Rio Ferdinand, chiar în ziua în care acesta împlineşte 34 de ani. (Aurelian Botezatu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dnbstep
dnbstep  •  07 Noiembrie 2012, 13:59

doar 3 comentarii si totusi e o echipa romaneasca, teoretic, care joaca in CHAMPIONS LEAGUE...si dupa va mirati de ce sunt numai articole despre Steaua....unde si daca mentionezi de femeie de servici de la Steaua sunt 2-300 de posturi :)) oricum bafta CFR poate mai aduceti niste puncte si poate mai luati si 2-3 jucatori romani macar de gest :) ....doar voi si Steaua ce mai contati in Europa....restul joaca turca in tribuna de ani de zile

teodor.muresan
teodor.muresan  •  07 Noiembrie 2012, 09:31
Postat de mariuspc pe 07 Noiembrie 2012, 09:25

Sa speram ca asa va fii. Pumni strinsi pentru CFR-isti nostri din Italia. Forza CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!

like>

mariuspc
mariuspc  •  07 Noiembrie 2012, 09:25
Postat de gabrix_ pe 07 Noiembrie 2012, 04:09

campionii Romaniei vor invinge

Sa speram ca asa va fii. Pumni strinsi pentru CFR-isti nostri din Italia. Forza CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează