INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN-LIVERPOOL, ORA 22:00

Pep Guardiola o vrea pe Liverpool afară din Liga Campionilor: „Scuze, dar vreau Bayern Munchen în sferturile de finală”

sursă foto: Guliver/GettyImages
sursă foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 11:13

Pep Guardiola (48 de ani) a predat o lecție de fotbal nemților de la Schalke, 7-0 în meciul de aseară, 10-2 la general, însă ține cu alți germani, Bayern Munchen, în duelul cu englezii de la Liverpool, diseară, ora 22:00.

„Îmi pare rău pentru englezi, dar eu îmi doresc ca Bayern Munchen să câștige cu Liverpool. Fac parte din acel club, iubesc Munchenul. Iubesc Bayern. Am foarte mulți prieteni acolo”, a fost declarația lui Pep, citat de Skysport.com.

Guardiola a antrenat-o pe Bayern timp de 3 sezoane, 2013-2016. A câștigat 3 titluri și a ajuns de 3 ori în semifinalele Ligii Campionilor.

Englezii le au calificate în sferturi pe Manchester City, Manchester United și Tottenham, o premieră pentru fotbalul britanic din 2010-2011 încoace. Liverpool ar putea fi a patra echipă în primele 8 ale Europei.

Meciul dintre Bayern și Liverpool se va juca în această seară de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport. În prima manşă a fost 0-0 pe Anfield.

Citește și:

Juventus - Atletico 3-0 // Allegri surprinde după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor: „Juventus nu e favorită să ia trofeul” » Simeone recunoaște superioritatea adversarilor: „Au fost mai puternici”

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
poison
poison  •  13 Martie 2019, 14:12

De fapt se teme de un nou sfert și o nouă dublă infrangere cu Liverpool.

depeche
depeche  •  13 Martie 2019, 13:00
Postat de bridges pe 13 Martie 2019, 12:29

O echipa cu adevarat mare respecta competitia, nu da 7 goluri in faza asta a ei, mai ales ca avea calificarea asigurata. Foamea-n gat, cum spun peluzele, ghiortan.

Tocmai pentru ca o respecta inscrie si 20 daca poate... ce prostie ai putut spune

bridges
bridges  •  13 Martie 2019, 12:29

O echipa cu adevarat mare respecta competitia, nu da 7 goluri in faza asta a ei, mai ales ca avea calificarea asigurata. Foamea-n gat, cum spun peluzele, ghiortan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează