INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUTH LEAGUE

Performanță excelentă pentru un român! A debutat la 15 ani în Youth League. E doar al treilea fotbalist care reușește asta

Podgoreanu (îmbrățișat) îi încântă pe israelieni cu înălțimea sa la doar 15 ani
Podgoreanu (îmbrățișat) îi încântă pe israelieni cu înălțimea sa la doar 15 ani

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 19:56

Suf Podgoreanu, jucător de bandă stângă la Maccabi Haifa, a debutat în Youth League, competiție destinată tinerilor U19, la doar 15 ani!

Fotbalistul a intrat în minutul 80 al partidei pierdute de echipa sa, 0-1, împotriva sârbilor de la Brodarac. Acesta l-a schimbat pe Mohammad Kanaan într-un moment în care ex-iugoslavii conduceau deja.

În Liga Campionilor U19, doar alți doi fotbaliști de vârsta puștiului au reușit performanța în acest sezon: surinamezul Ryan Gravenberch (Ajax) și Amadou Traore, francez, de la Bordeaux.

În general, vârsta fotbaliștilor care evoluează în această competiție variază între 17 și 19 ani.

TATĂL A CERUT REDOBÂNDIREA CETĂȚENIEI ROMÂNE

Născut la data de 20 ianuarie 2002, Suf Podgoreanu e fiul unui bucureștean plecat în Israel, Danny Podgoreanu.

În 2008, tatăl acestuia, mutat deja în orașul Hadera, aflat la sud de Haifa, a cerut redobândirea cetățeniei române, cerere ce a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 710 din 20 octombrie 2008.

"La 15 ani și jumătate, este deja un gigant pentru vârsta lui, având peste 1.80m. E foarte puternic în bandă. Trebuie să mai lucreze la tactică și va fi un fotbalist excelent", e descris tânărul pe un cont de Instagram al fanilor din Haifa.

Suf Podgoreanu are și un filmuleț de prezentare postat pe YouTube.

Cum Maccabi n-a reușit decât un egal în deplasare, 1-1, israelienii au ratat, la fel ca Dinamo, calificarea în următoarea fază a competiției. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează