LIGA CAMPIONILOR  ·  UEFA

Președintele UEFA amenință PSG?! „Cine nu încheie campionatul pe teren va juca în preliminarii sezonul viitor”

PSG a fost încoronată campioana Ligue 1 după ce sezonul a fost suspendat // sursă foto: Guliver/gettyimages
PSG a fost încoronată campioana Ligue 1 după ce sezonul a fost suspendat // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 16:09

Aleksander Ceferin (52 de ani), președintele UEFA, e nemulțumit că Franța și-a suspendat campionatul, sugerând că primele două clasate, PSG și Marseille, n-ar mai avea garantate locurile direct în grupele Ligii.

După atacul direct asupra Franței în interviul pentru postul de televiziune beIN Sports, „Era important să stabilim pe teren campioana și locurile 2, 3 și 4. Decizia a fost prematură. Nu văd niciun motiv pentru care autoritățile franceze au interzis organizarea meciurilor fără public", președintele UEFA merge și mai departe. 

Sugerează că PSG și Marseille (primele două poziții din Ligue 1) n-ar mai avea garantate locurile direct în grupele Ligii.

Președintele UEFA: „Cine nu încheie campionatul pe teren va juca în preliminarii!”

„Cred că majoritatea ligilor își pot termina întrecerile interne. Cine nu încheie campionatul pe teren va juca în preliminarii sezonul viitor în cupele europene", a declarat Aleksander Ceferin pentru Corriere dello Sport. 

Acesta a mai anunțat anunțat: „Pentru această stagiune, avem un plan concret pentru finalizarea competițiilor continentale. Trebuie să așteptăm confirmarea datelor de către Comitetul Executiv. Dar pot garanta că se vor juca până la capăt în august, dacă nu se va produce un cataclism".

VIDEO. Francezii s-au răzgândit » Sezonul nu se anulează, iar PSG devine campioană!

Citește mai multe știri despre fotbalul european:Cine e manelistul care l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a amendat că nu purta mască în benzinărie. “Te blestem, să moară familia mea” Reacția polițistului
Libertatea
Comentarii (1)
Alumin Ruginoiu  •  16 Mai 2020, 17:14

O fi având inpresia Ceferist ăsta că PSG nu trece de Ljubliana lui , sau de Mura , sau alte răpciugi din Slovenia ? Băi Ceferin , ăia trimit juniorii și vă scot fotbalul sloven din cap ... Parcă-i din Videle Ceferist ăsta ...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×