INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA

Preţuri de Champions League » Cîte mii de euro a ajuns să coste un bilet la PSG – Barcelona la bişniţari

FOTO: El Mundo Deportivo
FOTO: El Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 21:20

PSG va întîlni Barcelona în sferturile Champions League, prima manşă disputîndu-se la Paris. Francezii au arătat un interes enorm pentru acest meci. PSG a pus în vînzare biletele acum două săptămîni la casele de la stadion, iar acestea s-au epuizat în trei ore.

Nebunia cauzată de prezenţa celor de la PSG în sferturile Ligii, după 18 ani, a adus şi probleme. Oamenii au stat la coadă de la 2 noaptea pentru a prinde un bilet a doua zi, dimineaţa, informează El Mundo Deportivo. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine la stadion, pentru a se calma conflictele dintre fani.

Pe internet circulă tot mai multe anunţuri cu vînzări de bilete. Deşi preţul oficial începea de la 52 de euro, acum un bilet la PSG – Barcelona a ajuns să coste şi 1800 de euro.

Preţurile cele mai bune se găsesc pe Viagogo, unde pornesc de la 169 de euro, dar cele mai scumpe ajung la 1420 de euro.

Biletele se găsese pe diferite site-uri, preţurile pornind de la 500 de euro şi fiind extrem de mari comparativ cu cele oficiale. „Bişniţarii” francezi se folosesc de un truc clasic: vînd fulare cu 800 de euro şi oferă un bilet cadou.

Cei de la PSG au anunţat că vor investiga cazurile de revînzare a biletelor. Mulţi dintre cei care vînd bilete pe net, postează în anunţ şi poze cu tichetele şi astfel se pot vedea locurile. Clubul se va folosi de această informaţie pentru a indentifica originea biletelor revîndute.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
voodooro
voodooro  •  01 Aprilie 2013, 10:58

Este normal sa se ajunga la asa preturi,nu toata ziua vine Barcelona la tine in oras,daca pica PSG cu orice alta echipa in sferturi in afara de Barcelona,tot era stadionul plin,dar nu era asa mare interes pentru meci :D

sica2ro200
sica2ro200  •  31 Martie 2013, 22:34

pentru astia nu faceti emisiune separat?....ca sunt binitari ?!?!?dreptatea absoluta din ziarul cu cele mai multe dezvaluri fara rezultat...poate se sesizeaza politia franceza si face lobby sa va puneti si voi un tag in l'equipe.....penibililor

alexx_cirus
alexx_cirus  •  31 Martie 2013, 21:24

sunt foarte entuziasmati francezii mai ales dupa ce i-au luat suspendarea lui Ibra...adica nici uefa nu respecta regulile impuse de ei...oricum nu cred ca va pune vreo problema suedezul ... ei se bucura mai mult ca vine Barcelona , numa venirea lor ii face importanti ..nimic mai mult :P

Vezi toate comentariile (3)
Comentează