INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR

Prețuri nebune pentru a urmări finala Ligii Campionilor! Cazarea la cort a ajuns un lux

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 18:43

Fanii care vor să vadă finala Ligii de la Cardiff, pe 3 iunie, trebuie să umble la conturile din bancă. Cazarea se anunță o adevărată provocare.

Până și un loc la cort, în camping, a ajuns să coste 2.137 de euro! Majoritatea hotelurilor sunt "sold out", iar pentru puținele camere încă disponibile se solicită prețuri amețitoare, cu 2000 la sută mai mari decât în mod obișnuit.

De asemenea, în oraș, un miniapartament a ajuns la 4.154 de euro pe noapte! Prețurile sunt mai prietenoase doar dacă te cazezi la cel puțin 40 de kilometri distanță de Cardiff: 43 de euro/noapte o cameră single. 

În semifinalele Ligii Campionilor, AS Monaco se va duela cu Juventus, în timp ce Real Madrid și Atletico Madrid vor juca în reeditarea finalei din sezonul trecut, câștigată de Real după penalty-uri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mihai231
mihai231  •  28 Aprilie 2017, 20:14
Postat de bvd_magheru pe 28 Aprilie 2017, 20:06

Cazarea la cort pentru citeva ore costa cam cit salariul unor romani pe un an . Comunismul a fost rau . Da.

Ba deșteptule... Ma enervezi deja rau de tot.. De ce dracului te ai dus in Anglia apoi în America dacă tot susții comuniștii.. Pai ma, trebuia sa te duci în Rusia și îți dădea Putin pe masa comunism... Pai ma omule.. Sunt preturi asa mari pt ca omu plătește are banii. Pe timpul lui ceașcă nu aveai pe ce sa arunci banii ca nu aveai ce sa cumperi puneai la ciorap... Suntem în hai în care suntem din cauza a 50 de ani De comunism la care am fost supuși, administrației slabe și perverse de după 90...si a intereselor măgarilor de politicieni.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Aprilie 2017, 20:06

Cazarea la cort pentru citeva ore costa cam cit salariul unor romani pe un an . Comunismul a fost rau . Da.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează