INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

PSG, făcută praf de presa franceză: „PSG nu e un club, ci un circ” + „Umilință mai mare decât cu Barcelona”

Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages
Lionel Messi/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 11:58 / Actualizat joi, 10 martie 2022 12:29

PSG a fost eliminată de Real Madrid din „optimile” Ligii Campionilor, 2-3 la general, după ce francezii au câștigat meciul tur cu 1-0 și au dominat partida retur timp de 60 de minute. Madrilenii au revenit însă prin superstarul Benzema, care a marcat 3 goluri și i-a calificat pe „albi” în sferturile de finală.

Căderea din final a lui PSG a fost taxată dur de presa din Hexagon, singurul jucător lăudat fiind Kylian Mbappe, marcatorul ambelor goluri pariziene din „dubla” cu Real Madrid.

IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”
REAL MADRID - PSG 3-1
IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”

PSG, făcută praf în presa franceză

„PSG nu este un club, ci un circ. Ei transferă în ciuda oricărei logici. Cumpără jucători tineri, bătrâni, accidentați. Se varsă milioane de euro degeaba. PSG a devenit, într-adevăr, cel mai detestat club printre fanii fotbalului. Suporterii lor se vor îndepărta treptat. Singura vedetă a acestei echipe este Mbappe”, au scris cei de la RMC Sport

Fostul internațional francez, Emmanuel Petit, consideră că eliminarea împotriva lui Real Madrid este mai umilitoare pentru PSG decât înfrângerea cu 1-6 în fața Barcelonei, din 2017. Atunci, francezii au câștigat cu 4-0 manșa tur, acasă, dar au fost spulberați pe Camp Nou.

„Credeam că acești jucători au trecut la nivelul următor, că au căpătat personalitate. Este un mare eșec profesional pentru ei. Este mai rău decât înfrângerea cu Barcelona. Sunt foarte nervos”, a spus Petit pentru RMC Sport.

„Irațional”, au scris cei de la L'Equipe despre Lionel Messi, care a ajuns la 9 meciuri consecutive fără gol în poarta lui Real Madrid.

Citește și:

Noapte furtunoasă pentru PSG » Doi „grei” ai vestiarului au sărit la bătaie!

Real Madrid nu mai știe ce să facă pentru a-l convinge pe Mbappe să semneze! » Gestul care l-a impresionat pe francez

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
michael
michael  •  10 Martie 2022, 14:02

Măi petit, tu nici nu știi, cât de mic începi să fii(la propriu), la fel cu PSG-ul tău!! Este foarte adevărat, qatarezul aruncă cu bani, fără să știe ce cumpără, nu a înțeles nici acum că banii nu rezolvă totul.

ripensistu
ripensistu  •  10 Martie 2022, 13:56

Trebuie desfiintata urgent ragalia asta de echipa iar Messu sa mearga la puscarie ca tot nu isi plateste taxele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează