INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - MANCHESTER UNITED 1-3

PSG - MANCHESTER UNITED 1-3 // Solskjaer, omul-record! 3 borne fantastice atinse de United după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 00:07

Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după victoria contra lui PSG, scor 3-1 (0-2 în tur). Formația norvegianului Ole Gunnar Solskjaer a doborât o serie de recorduri.

Cu 10 fotbaliști accidentați și cu un eșec fără gol marcat pe teren propriu, United părea victimă sigură la Paris. „Diavolii” au scris însă o nouă pagină din istoria fantastică a clubului.

1*. Manchester United este prima formația care se califică după un eșec la cel puțin două goluri pe teren propriu în fazele superioare ale Ligii Campionilor. 34 de formații aflate în aceeași situație fuseseră eliminate în sezoanele precedente.

2. E prima dată când două echipe, Manchester United și Ajax, întorc în aceeași fază înfrângerile suferite pe teren propriu în manșa tur. Olandezii au trecut marți seară cu 4-1 de Real Madrid (1-2 în tur).

3. Manchester a marcat în 21 de meciuri consecutive în deplasare, egalând recordul all-time stabilit sub bacheta lui Sir Matt Busby, între noiembrie 1956 și septembrie 1857.

* În sezonul 1968/1969 al CCE, în sferturi, Ajax a pierdut acasă, 1-3 cu Benfica, impunându-se cu același scor în retur. Calificarea s-a decis însă după o rejucare, câștigată de „lăncieri” cu 3-0.

Vezi și: 

PSG - MANCHESTER UNITED // VIDEO + FOTO Momentul INCREDIBIL care a dus-o pe Manchester United în „sferturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
m1ha123
m1ha123  •  07 Martie 2019, 12:32

"Manchester a marcat în 21 de meciuri consecutive în deplasare, egalând recordul all-time stabilit sub bacheta lui Sir Matt Busby, între noiembrie 1956 și septembrie 1857." Deci Sir Matt Busby a antrenat echipa asta 99 de ani. =))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează