INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - MANCHESTER UNITED 1-3

PSG - MANCHESTER UNITED // VIDEO + FOTO VAR United! Momentul INCREDIBIL care a dus-o pe Manchester în „sferturi”

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 23:49

Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după victoria contra lui PSG, scor 3-1 (0-2 în tur). Golul victoriei a fost marcat de Marcus Rashford din penalty, în al treilea minut de prelungire. 

Ole Gunnar Solskjaer a fost forțat să meargă pe mâna puștilor în partea secundă. Unul dintre ei, portughezul Dalot (19 ani), a fost cel care a stat la baza penalty-ului decisiv. Șutul său a fost deviat de Kimpembe în afara terenului.

Vezi VIDEO cu momentul

„Centralul” sloven Damir Skomina a indicat inițial colțul terenului, apoi a consulat sistemul VAR. A considerat că mâna nu era într-o poziție naturală și a acordat penalty. Rashford l-a transformat cu sânge rece și a dus-o pe United în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

1 +5 FOTO

Vezi și: 

Liga Campionilor // ULUITOR! United se califică după un penalty acordat de VAR în prelungiri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
costi_77
costi_77  •  07 Martie 2019, 09:19

Bravo VAR!!! Adio smecheri!!! Apucati-va de fotbal si lasati teatrul pe teren. Artistii o sa dispara de pe teren, sa treaba pe facebook. :-)

digei
digei  •  07 Martie 2019, 08:11

VAR-ul e o idee excelenta, elimina posibilitatea unor faulturi smecheresti in careu, cele pe care arbitrul nu prea le vedea, elimina posibilitatea unor trucuri gen "hent fara intentie". Ia sa va uitati la imaginile in miscare sa vedeti ca aparatorul lui PSG si-a luat elan in saritura aruncandu-si si mainile prin aer, gest firesc pentru un saritor in inaltime, la atletism, nu si la fotbal, putea sa sara si cu mainile pe langa corp, atunci era fara intentie. Dar azi a pierdut PSG pe "mana" VAR-ului, maine va castiga iar Man Utd va pierde, va exista o compensatie in timp, nu vor fi echipe care vor castiga mereu cu VAR iar altele nu vor beneficia niciodata asa cum e cu arbitrajul simplu unde unii sunt abonati permanenti la bunavointa arbitrilor.

prima_la_stanga
prima_la_stanga  •  07 Martie 2019, 02:06
Postat de alexzece pe 07 Martie 2019, 00:56

Dar cu limba romana ce-ai?Var-ul este un ***.Fotbalul este un sport UMAN,.si greselile fac parte din natura noastra.Toata incitatia se duce pe *** cand astepti o decizie 5 minute,care culmea,mai e si gresita.

Vezi ca incitatie (incitare) nu inseamna chiar ce crezi tu ca inseamna. Asta daca tot ne dam mari cunoscatori ai limbii romane si criticam lumea pe gsp. Pe de alta parte, ala de la PSG vede ca Dalot va suta, sare cu mainile intinse in lateral* si blocheaza mingea cu antebratul. Oriunde altundeva pe teren si aia e lovitura libera fara discutie, nimeni nu comenteaza nimic. Ah, in careu? Se trezesc "expertii" sa vorbeasca. *Pentru cine spune ca nu ai cum sa sari altfel - poti sari foarte bine si cu bratele incrucisate si lipite de piept, numai ca sigur, asa e mai greu sa opresti o minge care trece pe langa tine.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează