INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TURUL III PRELIMINAR

Răzvan Marin, printre cei mai buni jucători ai lui Standard contra lui Ajax: "Dacă avem curaj, putem bate la Amsterdam” » Toate rezultatele din Ligă

FOTO: facebook.com/rscl.be/
FOTO: facebook.com/rscl.be/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 09:08

Standard Liege și Ajax au remizat, 2-2, în prima manșă a turul III al preliminariilor UEFA Champions League. Răzvan Marin, 22 de ani, din nou printre cei mai buni jucători ai lui Standard. 

Belgienii, cu Răzvan Marin integralist al patrulea meci la rând, au revenit de la 0-2, păstrând șanse de calificare în play-off.

Dacă anul trecut mai era schimbat de Sá Pinto spre sfârșitul meciurilor, acum joacă până la capăt. Cu Michel Preud'homme antrenor, Răzvan Marin e titular și integralist. Are deja patru partide în acest sezon în toate competițiile și n-a pierdut niciun minut.

Și marți, "tricolorul" a fost printre cei mai buni la Standard. Mai ales în faza ofensivă: sigur pe el, a avansat în terenul advers, pasând și driblând inspirat. El a lansat acțiunea din care Carcela a înscris pentru 1-2. Și, în minutul 80, când belgienii asaltau poarta lui Ajax în căutarea egalării, i-a fentat pe Daley Blind și Lasse Schöne la marginea careului, șutând cu stângul pe lângă poartă. Finalizarea i-a lipsit lui Marin pentru ca seara să fie perfectă.  La 2-2, după 0-2 la pauză, Preud'homme încă speră: "Dacă avem curaj, putem bate la Amsterdam". 

6 a fost nota primită de Răzvan Marin în Het Nieuwsblad pentru meciul cu Ajax

LIGA CAMPIONILOR Turul 3 preliminar, prima manșă

Astana - Dinamo Zagreb 0-2
Qarabağ - BATE Borisov 0-1
Malmö - Vidi 1-1
Slavia Praga - Dinamo Kiev 1-1 (Băluță a jucat din minutul 80 la gazde)
Standard - Ajax 2-2
Steaua Roșie - Spartak Trnava 1-1
Benfica - Fenerbahce 1-0

Diseară se joacă: PAOK - Spartak, Salzburg - Shkendija și Celtic - AEK. Returul are loc pe 14 și 15 august.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lionforever
lionforever  •  08 August 2018, 11:38

Păi nu puteai scrie de la început ce ai scris în paranteză.

lionforever
lionforever  •  08 August 2018, 11:05

Sa afle toți latrai inclusiv asa zisi ziaristi aseară a mai debutat un roman în champions league: Alex Baluta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează