INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 0-1

Un star de la Liverpool, furios pe organizatorii finalei UCL: „Le-au spus prietenilor mei că biletele erau false!”

Sursă foto: Imago Images
Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 10:07 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 11:19

Andy Robertson (28 de ani), fundașul lui Liverpool, a oferit noi detalii despre incidentele premergătoare finalei Champions League, câștigată de Real Madrid cu 1-0.

Deși meciul trebuia să înceapă la ora 22:00, acesta a fost întârziat cu 37 de minute. Miile de suporteri ai lui Liverpool aflați la porțile stadionului le-au dat mari bătăi de cap organizatorilor, care nu părea deloc pregătiți de eveniment. 

Numeroase furturi de bilete, dar și încercări de a sări gardul din jurul arenei pentru a intra în tribune i-au făcut pe polițiștii francezi să aresteze mai mulți englezi.

Kroos s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Ai așteptat 90 de minute să-mi pui întrebarea asta de rahat?!”
Liverpool - Real Madrid 0-1
Kroos s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Ai așteptat 90 de minute să-mi pui întrebarea asta de rahat?!”

Andy Robertson: „Le-au spus prietenilor mei că biletele erau false”

Fundașul lui Liverpool declară că prietenii săi au fost prinși în mijlocul evenimentelor și a oferit detalii uluitoare despre lipsa de oragnizare a forțelor de ordine din Paris.

„Le-au spus pritenilor mei că biletele erau false, ceea ce nu este corect, pentru că le-au primit de la mine. Poliția a gazat familiile, fanii. Cu siguranță finala nu a fost organizată prea bine. Trebuie să avem puțină simpatie totuși. 

Am vorbit cu familia mea, să mă asigur că toți sunt în siguranță. Sper că toți fanii în regulă. Și noi am fost afectați de întârziere, a trebuit să ieșim din nou l-a încălzire”, a declarat Andy Robertson.

Citește și alte știri despre finala Champions League:

Ancelotti, cel mai mare antrenor din istoria Ligii: „Nu-mi vine să cred ce a făcut Courtois!”

Record uluitor! Omul care a decis finala Liverpool - Real Madrid a scris istorie la Paris

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează