INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FENERBAHCE - DINAMO

VIDEO Scene absolut revoltătoare la Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Mi-e rușine că trăiesc în aceeași țară cu voi! UEFA, fă ceva!” » Ce au scandat mii de turci

În timpul meciului Fenerbahce - Dinamo Kiev, scor 1-2, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, fanii turci au scandat numele lui Vladimir Putin, președintele Rusiei și cel care a ordonat invazia asupra Ucrainei. +6   FOTO
În timpul meciului Fenerbahce - Dinamo Kiev, scor 1-2, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, fanii turci au scandat numele lui Vladimir Putin, președintele Rusiei și cel care a ordonat invazia asupra Ucrainei.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 00:04 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 01:22

În timpul meciului Fenerbahce - Dinamo Kiev, scor 1-2, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, fanii turci au scandat numele lui Vladimir Putin, președintele Rusiei și cel care a ordonat invazia asupra Ucrainei.

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a eliminat-o pe Fenerbahce în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. În tur a fost 0-0, iar miercuri seară, în manșa decisivă de la Istanbul, tabela arăta 1-1 la finalul timpului regulamentar. Vicecampioana Ucrainei a mers mai departe datorită reușitei semnate de Oleksandr Karavaev în minutul 114. 

+2 FOTO

Numele lui Vladimir Putin, scandat la meciul Fenerbahce - Dinamo Kiev

În timpul meciului, pe arena din Istanbul au avut loc scene revoltătoare. Fanii turci, și nu doar un grup, au scandat numele lui Vladimir Putin. S-a întâmplat imediat după golul de 1-0, semnat de Vitaliy Buyalskyi în minutul 57.

Reacțiile dezaprobatoare au curs pe rețelele de socializare. Cei mai vehemenți au fost chiar oamenii din Turcia:

  • „Fanii lui Fenerbahce au adăugat un lucru nou la lunga tradiție de mizerii. Îl sprijină pe Putin, cel care a comis un masacru în Ucraina și care a ucis 33 de soldați turci în Siria. E punctul de minim istoric pentru fotbalul din Turcia”
  • „Un moment absolut stânjenitor pentru Fenernbahce și Turcia. Fanii au încercat să îi irite pe fotbaliștii lui Dinamo Kiev strigând numele lui Vladimir Putin. Mulți dintre fotbaliști și-au pierdut rude sau prieteni în acest război fără sens. E greșit!”
  • Mi-e rușine că trăiesc în aceeași țară cu susținătorii lui Fenerbahce. Mii de oameni au strigat numele lui Putin în timpul unui meci”
  • „Fanii lui Fenerbahce au strigat astăzi numele lui Vladimit Putin. E dezgustător, jenant, să te folosești de o astfel de tragedie. Dar, atenție! Așa cum Fener a pierdut astăzi, așa o să pierdă și Putin”
  • Dragă UEFA, fă ceva! Așteptăm măsurile urgente și necesare împotriva lui Fenerbahce. Fanii ei tocmai au scandat numele lui Putin, într-un meci împotriva reprezentantei Ucrainei, țara pe care vrea să o ocupe”.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Câți bani a câștigat CFR Cluj pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League » Avantajul major pe care îl are în fața viitoarei adversare

FOTO Bălgrădean, gafe în lanț la golul primit de CFR Cluj în Andorra » Petrescu i-a pregătit deja înlocuitorul!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
alexh
alexh  •  29 Iulie 2022, 19:56
Postat de flob pe 29 Iulie 2022, 16:35

Vezi că și libertatea asta de exprimă trebuie sa respecte anumite principii. Tu ești unul din ăla care a înțeles greșit democrația și o confunda cu anarhia.

N-ai înțeles un lucru. Am expus ceea ce au expus ziariștii despre fanii turci (unii).

francescoli1974
francescoli1974  •  29 Iulie 2022, 18:34

Băi Ahab,tu nu ai auzit vreodată de apărare?E ceea ce fac ucrainenii,cu mijloacele lor și cu ajutor străin,desteptule! Ție ți-ar conveni să fii pe post de țintă a rușilor și să nu poți reacționa?

balotelli
balotelli  •  29 Iulie 2022, 16:52
Postat de boierasul pe 29 Iulie 2022, 15:54

Eu ti_am expus doar corect ce a determinat stadionul să scandeze numele securistului KGB.)) poate așa înțelege și "publicul" GSP, care este "calitatea" articolelor scrise de acești jurnaliști. Când am afirmat ca doar 10% din informație este oferita corect publicului am știut ce spun. Cel puțin în cazul articolelor scrise despre Dinamo)

Da. Văzusem și eu că cei de pe site-ul Digi au menționat motivul care i-a determinat pe turci să scandeze nasoale cu Kgb-iști. Ăștia ai noștri - nu. Dar atunci, cu 10%, nu te-ai referit la Gsp. Ziceai că noi nu știm nici 10% din ce se întâmplă la Dinamo, de unde am dedus că tu - personal - ai surse în cadrul clubului și ești la curent cu tot ce mișcă pe acolo. Când ziceai de site-ul ăsta, procentul pe care l-ai acordat pentru corectitudinea informațiilor era de 1% sau sub. Eu unul, nu intru pe Gsp cu scopul de a mă informa, ci cu cel de a mă distra. Să n-ai impresia că aș lua în serios ce scriu ei pe aici. Dar calitatea comentariilor din subsol, per ansamblu, e net superioară altor site-uri de sport, în ciuda unui limbaj mai colorat folosit de unii useri. Mă întrebam doar cum de unii care se consideră oameni serioși, respectabili, aleg să se bălăcărească intrând în clinici-uri cu alții ca noi, puștii teribiliști din generația ratată, pe un site de 2 lei care nu face altceva decât să dezinformeze. Ce caută ei, de fapt, pe Gsp?

Vezi toate comentariile (81)
Comentează