INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

Două staruri aruncă Bayern în aer înaintea returului cu Villarreal

Serge Gnabry și Leroy Sane au devenit o problemă pentru antrenorul lui Bayern Munchen, foto: Imago
Serge Gnabry și Leroy Sane au devenit o problemă pentru antrenorul lui Bayern Munchen, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2022 11:06 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 11:18

Ieșiți din formă, Serge Gnabry și Leroy Sane au devenit o problemă pentru antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann. Bavarezii joacă mâine returul cu Villarreal, din „sferturile” Ligii Campionilor, după 0-1 în Spania.

Meciul lui Bayern cu FC Augsburg (1-0), de sâmbătă, trebuia să fie o mică „reparație" față de suporterii care suferiseră cumplit cu doar câteva zile înainte, la 0-1 cu Villarreal. 

Prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui fan: „E fiul meu. Are autism și dispraxie și a fost atacat!” » Comunicatul portughezului
EVERTON - MANCHESTER UNITED 1-0
Prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui fan: „E fiul meu. Are autism și dispraxie și a fost atacat!” » Comunicatul portughezului

Serge Gnabry s-a certat cu managerul lui Bayern

Numai că munchenezii au continuat cu un joc și mai modest decât cel din prima manșă a „sferturilor" Ligii. Iar două dintre vedete, Leroy Sane și Serge Gnabry, au deteriorat și mai mult atmosfera și așa sumbră. 

Înlocuit la pauză, Gnabry a fost surprins duminică, în sala de forță, în timpul unei discuții destul de aprinse cu managerul Hasan Salihamidzici. 

Internaționalul german dezamăgește de mai multă vreme, dar se plânge că antrenorul Julian Nagelsmann nu-l folosește doar acolo unde i-ar conveni lui. Și ca să prelungească contractul scadent în 2023 vrea un salariu mai mare, undeva în jurul a 18 milioane de euro anual, decât i-a propus clubul (15 milioane). 

Leroy Sane s-a dus direct la vestiare 

Sane, la rându-i, și-a exprimat frustrarea public, în fața a 75.000 de spectatori. Când s-a văzut înlocuit, în repriza secundă (64), a avut o ieșire reprobabilă. A bătut palma nervos, cu Nagelsmann, și, în loc să se așeze pe bancă, a dispărut la vestiare. 

Antrenorul a încercat să-l cauționeze, „e supărat pe el însuși, știe că n-a jucat bine", însă prin atitudinea lui, Leroy a „aprins" atmosfera și-n vestiar, și-n tribune.

Concentrarea ar trebui să fie pe returul cu Villarreal, dar în prim-plan a ieșit Sane. Acum se vorbește numai despre atitudinea lui
- Bild, tabloid german 

5, adică "foarte slab",e calificativul primit de Sane și de Gnabry în Bild, pentru evoluția din meciul cu FC Augsburg. La nemți, notele sunt de la 1, cea mai mare, la 6 („nu și-a meritat banii”)

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Real Madrid vrea să transfere de la Bayern Munchen » Pentru cine insistă Ancelotti

VIDEO Barcelona, victorie dramatică la Levante » Gol decisiv marcat de Luuk de Jong la ultima fază

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  12 Aprilie 2022, 15:11

Bayern e de cand se stie FC Hollywood ... :))

ripensistu
ripensistu  •  11 Aprilie 2022, 14:42

O echipa de prosti buyern, hai Villarreal CF.

doxin
doxin  •  11 Aprilie 2022, 14:15

Abia astept meciul retur..daca Bayern va castiga la scor,sunt curios cum veti drege tot ce ati scris..ca doar sunteti profesionisti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează