INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - INTER 0-2

„Au ieșit cu vânătăi” » Dezvăluirile antrenorului lui Inter, după lecția predată lui Milan pe San Siro + De ce nu se gândește încă la finală

Inter e favorită la calificarea în finală, dar Inzaghi încă nu e liniștit / Sursă foto: Guliver/Getty Images +25   FOTO
Inter e favorită la calificarea în finală, dar Inzaghi încă nu e liniștit / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 07:26 / Actualizat joi, 11 mai 2023 09:25

Simone Inzaghi, antrenorul lui Internazionale Milano, îndeamnă la calm după triumful echipei sale cu AC Milan, scor 2-0, în turul semifinalei Champions League. Avantajul de două goluri nu-l liniștește în totalitate pe tehnicianul de 47 de ani.

  • Manșa retur se joacă marți, 16 mai, de la ora 22:00. Finala Ligii Campionilor este programată pe 10 iunie 2023, la Istanbul, pe arena Ataturk.

Inzaghi regretă ocaziile irosite de Inter la 2-0 și nu-și lasă jucătorii să se relaxeze înaintea returului de pe teren propriu. Antrenorul nerazzurilor mai spune că elevii săi „au ieșit cu vânătăi” din duelul cu marea rivală.

Stefano Pioli nu renunță și vrea minunea! Mesaj ferm transmis după eșecul clar cu Inter: „Îmi cunosc echipa, nu suntem cu nimic mai prejos”
AC MILAN - INTER 0-2
Stefano Pioli nu renunță și vrea minunea! Mesaj ferm transmis după eșecul clar cu Inter: „Îmi cunosc echipa, nu suntem cu nimic mai prejos”

Simone Inzaghi încă nu se gândește încă la finala UCL: „Va trebui să facem un efort mult mai mare pentru ca visul nostru să devină realitate”

„Sunt mulțumit, am făcut un meci grozav, chiar dacă am fi putut marca mai mult. Suntem favoriți acum, dar mai avem un meci de jucat acasă și va trebui să facem un efort mult mai mare pentru ca visul nostru să devină realitate. 

Băieții au făcut un efort fantastic și au acoperit fiecare centimetru al terenului. Au jucat bine și cei care au intrat. Suntem fericiți, dar încă ne lipsește o piesă. Peste 72 de ore avem un meci important cu Sassuolo. 

„Au ieșit cu vânătăi” » Dezvăluirile antrenorului lui Inter, după lecția predată lui Milan pe San Siro + De ce nu se gândește încă la finală
Simone Inzaghi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Va trebui să ne recuperăm fizic și psihic pentru a da totul și în acest meci. Unii jucătorii au ieșit acum cu vânătăi, îi vom evalua și ne vom pregăti în cel mai bun mod posibil”, a afirmat Inzaghi, conform Tuttomercatoweb

AC Milan - Inter s-a jucat într-o atmosferă sufocantă

Cei peste 70.000 de spectatori prezenți pe San Siro la semifinala Ligii Campionilor dintre AC Milan și Inter au creat o atmosferă copleșitoare. Galeriile au afișat scenografii speciale înaintea fluierului de start.

Fanii fotbalului din Milano au așteptat două decenii un nou duel în semifinalele Ligii Campionilor. Ambele galerii au pregătit cu migală momentul, scenografiile fiind impresionante.

Gazdele au afișat în peluză un diavol și au continuat desenul și la tribună, unde a apărut scris un „Forza Milan”. Oaspeții, având doar jumătate dintr-o peluză la dispoziție, au folosit culorile clubului, negru și albastru, pentru a alcătui numele grupării de suporteri, „Curva Nord Milano”.

+21 FOTO

Citește și alte știri din AC Milan - Inter: 

Pioli nu renunță și vrea minunea! Mesaj ferm transmis după eșecul clar cu Inter: „Îmi cunosc echipa, nu suntem cu nimic mai prejos”

VIDEO + FOTO Nerazzurro copleșitor » Inter a răpus „diavolul” pe San Siro și e cu un pas în finala Ligii Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  11 Mai 2023, 11:51

In Anglia si Spania nu vezi niciodata atmosfera si coregrafii ca in Italia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează