INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 LA GENERAL)

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) // Damjan Djokovic și Mario Camora, concluzii în lacrimi: „Asta a făcut diferența”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 00:08

Mario Camora și Damjan Djokovic, două dintre pisele grele de la CFR Cluj, au analizat înfrângerea cu Slavia Praga, scor 0-1 (0-2 la general), care curmat visul calificării în grupele Ligii Campionilor. 

  • Eliminată din play-off-ul Champions League, CFR va evolua în grupele Europa League. Tragerea la sorți e vineri, 30 august, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

„Am ieșit din competiție, dar am dat tot! Am luptat, dar nu s-a putut. Avem Europa League, avem un drum lung, avem Cupă și campionat, trebuie să mergem înainte”, a spus căpitanul Mario Camora. 

Cu lacrimi în ochi, Damjan Djokovic, croatul celor de la CFR Cluj, a spus:

„A fost o șansă unică și, din păcate, nu am reușit să marcăm și să câștigăm. Din păcate, acesta este fotbalul.

Ne-au lipsit 2-3 jucători valoroși și cred că asta a făcut diferența. Totuși, echipa mai bună s-a calificat în grupe. După meciurile cu Astana, Maccabi și Celtic, cred că azi ne-a lipsit puțin și norocul”.

Vezi și: 

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) FOTO+VIDEO Iluzii de Ligă doar o repriză: CFR a cedat și returul în fața Slaviei Praga și merge în grupele Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
emil1986
emil1986  •  29 August 2019, 13:10
Postat de andrei.f pe 29 August 2019, 12:45

Fara chivuleti, cfr a mai batut un record, este prima echipa romaneasca eliminata de una din Cehia !

Nu e prima echipa care pierde tur-retur cu una din Cehia. Au fost si alte echipe care au pierdut calificari impotriva echipelor cehe.

emil1986
emil1986  •  29 August 2019, 13:08

corsair83 baga bine la scufita: Slavia, si atunci ca si acum, era campioana Cehiei, calificata deja in Liga Campionilor, domina, si atunci ca si acum, campionatul Cehiei. Eu n-am spus ca nu-i o echipa buna. Am spus doar ca CFR-ul este singura echipa romneasca care a pierdut tur-retur cu o echipa din Cehia. Retine, SINGURA! Si Victoria Plzen a dominat tot de o asemenea maniera campionatul Cehiei acum 2, 3, 4 ani, Steaua insa i-a eliminat cu o victorie si un egal. Victori Plzen jucase cu un an inainte in Liga Campionilor, ceea ce cu Slavia nu s-a intamplat. Pricepi? Si inca ceva. Slavia Praga nu este cea mai reprezentativa echipa a Cehiei. Este a doua ca rezultate interne si internationale, prima fiind Sparata Praga, pe care Steaua a eliminat-o de 2 ori. O dat[ ]nainte de '89, a doua oara acum cativa ani, vrei 3 sau 4 parc[, cand Stanciu a dat golurile calificarii. Si-ti mai repet inca o data, poate pricepi, CFR-ul este singura echipa romaneasca care a pierdut tur-retur cu o echipa din Cehia.

andrei.f
andrei.f  •  29 August 2019, 12:45

Fara chivuleti, cfr a mai batut un record, este prima echipa romaneasca eliminata de una din Cehia !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează