INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Steaua e unică în Europa! » A bifat un record care închide gura rivalelor din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 09:41

Dintre echipele intrate în turul 2 în actualul sezon al cupelor europene, Steaua a avut cel mai mare aport la coeficientul ţării ei.

Steaua îşi va continua parcursul european pînă la jumătatea lui decembrie, indiferent că va trece sau nu de Ludogoreţ. Pe lîngă interesul clubului, financiar şi de natură sportivă, pentru imagine, Steaua reprezintă în continuare principalul vector de puncte la coeficientul României, cel care se ia an de an în calcul în momentul în care fiecare ţară primeşte repartizarea numărului de echipe participante în Europa.

Deja clubul din Ghencea are un mic record la acest capitol, deşi încă n-a ajuns în grupele Ligii Campionilor. Dintre toate echipele care au intrat în joc măcar din aceeaşi fază în care a făcut-o şi campioana României, turul 2 preliminar, Steaua e cea care a contribuit cu cea mai mare parte pentru ţara sa. Nici o altă echipă nu a adus un punctaj mai bun pentru ţara din care provine faţă de cît a adunat Steaua.

În 5 meciuri disputate deja, roş-albaştrii au 4 victorii şi un egal, ceea ce înseamnă 4,5 puncte. Comparativ chiar cu adversara din play-off, Ludogoreţ e la mare distanţă. Are tot 5 meciuri jucate, însă o singură victorie, 3 remize şi un insucces, cel de marţi, de pe Arena Naţională.

Topul european al contribuţiei la coeficientul ţării
Echipa: Punctaj
1. Steaua (România): 4,5
2. Slovan Bratislava (Slovacia): 3,5
3-4. Maribor (Slovenia): 3
Celtic (Scoţia): 3
5. Qarabag (Azerbaidjan): 3

4 puncte de bonus la coeficient va primi Steaua în cazul în care se va califica în grupele Champions League

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Nemulţumit de scor
Olandezul Nicandro Breeveld cred că Steaua trebuia să cîştige la un scor mult mai mare în faţa bulgarilor: "Am făcut un meci bun, dar cred că scorul nu e unul bun. Mai e un meci, însă cred că avem şanse mari la calificare. Se mai întîmplă în fotbal să ratezi şi penalty, dar e bine că Alex, după aceea, a marcat. Am fost peste ei, am avut încredere că vom marca. Ei au avut ocazii mai mult din corner şi din fazele fixe".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
stelistul_fanatic
stelistul_fanatic  •  21 August 2014, 15:59
Postat de adrian.1984 pe 21 August 2014, 10:30

www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/ Rog mistocarii acestui forum care rad de STEAUA, sa-si caute echipele in clasament.

habar nu mai au cu cine tin, ei traiesc doar ca sa urasca Steaua :)) stau calare pe articolele despre Steaua, au sigle anti-Steaua, ii macina fiecare succes al Stelei si spera ca urmatorul meci se vor putea bucura si ei in micimea lor...

xhthu
xhthu  •  21 August 2014, 14:10
Postat de wwerko80 pe 21 August 2014, 13:02

1. Ghencea e si mai rau decat giulesti, scaunele sunt acoperite de iarba 2. Sunt mai multi tzzzzigani la meciurile voastre decat in giulesti. Pt ca steaua este campioana, tzzzingani cred ca e "cool" sa fi stelist, din cauza asta sunt mai multi tzziiigani de partea voastr. Good luck with that =))))) 3. Majoritatea fanilor stelei ori sunt tziignani, ori sunt oieri prosti la fel ca OP care modifica legile clasamentului si statisticilor ca sa puna steaua pe primul loc. =D =D Patetic.

compari ghiulestiul cu un stadion care nu mai e folosit ,bravos,esti un rapidist destept si nici n-ai capu mare. ce mai face baetii albi din legiunea chitila?

tazdevil
tazdevil  •  21 August 2014, 13:20
Postat de wwerko80 pe 21 August 2014, 13:16

Holy shit 8 voturi in 3 minute =)))) Ai clonele ready, si tu si frustratu ala clonar 1. Sunt tzzzigani care sunt suporteri petrolisti, fani timisoara, vaslui sau uta arad. 2. Fanii tzzigani rapidisti, au numele si culorile rapidului la inima, pe cand fanii, mult mai multi la numar stelisti, sunt de partea voastra pt ca voi castigati trofee. Daca nu ati castiga trofee, nimeni nu ar da 2 cacati pe voi. Fanii nostrii sunt dedicati, ai vostrii nu ar da 2 cacati pe voi.

Amice,uita te la nr de commenturi care le am.....mai am un alt singur cont,tazdevil26 pe care am vreo 26 de commuri,toate de acum vreo 2 ani.....insa esti liber sa crezi ce vrei.... Cat despre restul ne putem certa cat vrei,poate ai dreptate,probabil zic,insa nu noi am strigat faza aia cu "dupa X ani,titlul este la Tzzzigani".......sau vreodata sa zicem ca AU-RO-lacii au luat titlul!!!!Voi facuserati la un moment dat titlu de mandrie din asta,iar acum va ofticati ca fata mare la maritat

Vezi toate comentariile (91)
Comentează