INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SCHALKE, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua poate scăpa de Draxler » Mijlocaşul nu s-a antrenat din cauza unei răceli

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 11:20

Veşti bune pentru Steaua înaintea partidei cu Schalke. Julian Draxler ar putea lipsi din primul "11" al nemţilor.

Mijlocaşul de 20 de ani este răcit şi nu s-a antrenat aseară pe Naţional Arena. "Trebuie să vedem dacă va putea juca. Nu se simte bine şi nu vrem să riscăm", a spus Jens Keller, tehnicianul lui Schalke.

În cazul în care nu va putea juca, locul său în echipă va fi luat de ungurul Adam Szalai, care va evolua în atac, în timp ce Boateng va fi retras în spatele său.

Meciul dintre Steaua şi Schalke va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Echipa probabilă a lui Schalke: Fahrmann - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Jones, Neustader - Farfan, Boateng, Meyer - Szalai

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
aius
aius  •  26 Noiembrie 2013, 13:54

....si la altul...i-a venit ciclul:))) ce mai presa avem!!!!!!!

imperator1
imperator1  •  26 Noiembrie 2013, 12:41

Uràaaaaaaaaa ........

cerebralu
cerebralu  •  26 Noiembrie 2013, 12:11

momentan steaua a scapat de suporteri, ceea ce e f important. mai mult, de la inchiderea ziarului p.r.o.sp.o.r.t, multi dintre cei care mergeau la meciurile stelei nu stiu ca azi au meci :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează